ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Μετά τις σημερινές εξελίξεις, κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλλει για τον ρόλο που έπαιξαν κάποιοι στην πλάτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, των μελών του κόμματος και της κοινωνίας», τονίζει σε δήλωσή της για τις ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών του κόμματος, η Όλγα Γεροβασίλη.
«Κάποιοι προειδοποιήσαμε εγκαίρως. Η αλήθεια, όμως, είναι επίμονη. Τελικά αποκαλύφθηκαν όλα. Κάποιοι αποστάτες του παρελθόντος ανεβοκατέβαζαν κυβερνήσεις. Η ιστορία τους χλεύασε. Τους σημερινούς επίδοξους “αποστάτες”, η ιστορία, απλά θα τους ξεχάσει γρήγορα», σημειώνει η Όλγα Γεροβασίλη.
«Γιατί ο λαός αποφασίζει. Ο λαός έβαλε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Βουλή. Ο λαός ανέδειξε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόσο ως κυβέρνηση όσο και ως αξιωματική αντιπολίτευση. Ο λαός μάς εξέλεξε ως βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Σ’ αυτόν αναφερόμαστε και σ’ αυτόν λογοδοτούμε», τονίζει η Ό. Γεροβασίλη, διαμηνύοντας σε όσους «εξυφαίνουν άλλα σενάρια, τους θυμίζω πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι βαθιά γειωμένος στην κοινωνία και θα βγει πιο ισχυρός απ’ αυτήν τη δοκιμασία».
«Η θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ χάθηκε μόνο “στα χαρτιά”», καταλήγει η Ό. Γεροβασίλη.
Διαβάστε επίσης:
Η απάντηση Κασσελάκη στο ΣΥΡΙΖΑ: Δεν φύγαμε επειδή χάσαμε, μας έδιωξαν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Blend Development: Νέο deal για την οικογένεια Καλλιτσάντση
- Goldman Sachs για Alpha Bank: Οι 5 λόγοι που κάνουν top pick τη μετοχή σε Ελλάδα και Ευρώπη
- Η Alpha Bank και τα 2,7 ευρώ, η νέα κίνηση Γουάτσα, τα παράπονα Χάνη στην πρέσβειρα, ο εξαφανισμένος υπουργός, τέλος οι διαρροές για τον ανασχηματισμό και τι δείχνουν τα μυστικά γκάλοπ
- Γνωρίζοντας τον Τραμπ: Ο άνθρωπος και η ηθική
