ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ράλι των 11, η Βρεττού έκλεισε το deal Credia – Pantelakis, το 2% της ΔΕΗ στον Κοπι, οι αλλαγές στο deal ΟΠΑΠ-Allwyn, ζημιές για την Λιλή Περγαντά και ποιος εφοπλιστής αγόρασε VAR για το tennis court
Την πρόθεσή του να ανοίξει, μέσω νομοθετικής πρωτοβουλίας το αμέσως επόμενο διάστημα, τις προσλήψεις για πληρώματα ασθενοφόρων όχι μόνο στους απόφοιτους και σπουδαστές από τα ΙΕΚ του ΕΚΑΒ, αλλά και σε αυτούς από τις υπόλοιπες σχολές ΙΕΚ για ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, εξέφρασε στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Απαντώντας σε Επίκαιρη Ερώτηση του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλειου Κοτίδη, σχετικά με τις κενές θέσεις στο ΕΚΑΒ της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι «στο άμεσο μέλλον στη νομοθετική πρωτοβουλία που θα κατατεθεί θα υπάρχει διάταξη νόμου προκειμένου να διευρύνουμε αυτούς που μπορούν να κάνουν αίτηση για τις θέσεις ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων».
Όπως εξήγησε, « σήμερα υπάρχουν ενδιαφερόμενοι και από άλλα ΙΕΚ που δεν μπορούν να κάνουν αίτηση. Με την νομοθετική αυτή διάταξη που θα φέρουμε θα δώσουμε το δικαίωμα να μπορούν να κάνουν αίτηση όσοι είναι απόφοιτοι ΙΕΚ αντίστοιχης ειδικότητας γιατί αυτοί που βγαίνουν από το ΙΕΚ ΕΚΑΒ δεν μας φτάνουν. Είναι περισσότερες οι θέσεις που χρειαζόμαστε από αυτούς που αποφοιτούν από τα ΙΕΚ του ΕΚΑΒ».
Διαβάστε επίσης
Elpedison: Ο Γιώργος Μίχος νέος CEO
Ιταλία: Η αστυνομία ερευνά πυρκαγιά σε κατάστημα Tesla στη Ρώμη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πράτο: Δολοφονίες, μαφία, εμπρησμοί – H σκοτεινή πλευρά της μόδας στην καρδιά της Ευρώπης
- Σωτήρης Φέλιος: Η Ιταλίδα της Όπερας από τη Συλλογή Σοφρά
- Πώς βλέπει το Μαξίμου το ενδεχόμενο κόμμα Καρυστιανού» – Πώς αλλάζει το πολιτικό σκηνικό
- EFA Group: Οι εξαγορές, οι συνεργασίες με Metlen και Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και οι νέοι επενδυτές