Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Ά. Γεωργιάδης: Πρόεδρε @atsipras στο ταξίδι σου στην Kούβα μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου τον κ. Αρτεμίου

Αφορμή για…  τρολάρισμα βρήκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος δεν ξέχασε την υπόθεση με τον Κύπριο δικηγόρο των offshore, κ. Αρτεμίου και πρότεινε μέσω Twitter στον Αλέξη Τσίπρα να τον πάρει μαζί του στο ταξίδι του στην Κούβα.

Ο πρωθυπουργός θα παραστεί στις εκδηλώσεις προς τιμή του αποθανών Πρέδρου, Φιντέλ Κάστρο, γεγονός που προκάλεσε ποικίλες αντδράσεις στα social media.

Μία από αυτές ήταν και του αντιπροέδρου της Νέας Δημκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος έσπευσε να γράψει στο twitter του “Πρόεδρε @atsipras σε παρακαλούμε στο ταξίδι σου στην Kούβα μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου τον κ. Αρτεμίου … κρίμα να χαλάσεις την παράδοση”, αναφερόμενος φυσικά στον Κύπριο δικηγόρο των offshore που, όπως αποκαλύφθηκε, είχε ταξιδέψει μαζί με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά στη Βενεζουέλα.

«Κρίμα να χαλάσεις την παράδοση» κλείνει την ανάρτησή του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κάνοντας και mention μάλιστα τον Αλέξη Τσίπρα.