Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Γεωργιάδης: Ο Πολάκης ασκεί bullying στους δικαστές, σιγά μην τον φοβηθούν

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης κατηγορεί  τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη για νέα απόπειρα παρέμβασης στη δίκη για τον Σταμάτη Πουλή.

Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης απάντησε στην διαδικτυακή επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος του ο κ. Πολάκης, με αφορμή την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ και την δίκη για την οποία βρίσκονται στο εδώλιο ο πρώην εκπρόσωπος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτης Πουλής, και η σύζυγός του, Ανδρονίκη Θεοφιλάτου.

Όπως λέει, καθημερινά κατηγορούσε τον κ. Πουλή ότι είναι ένοχος, ασκώντας παράνομη πίεση να ασκηθούν διώξεις και μπούλινγκ στους δικαστές. Όπως σημειώνει στην ανάρτηση που έκανε στα social media, «παρεμβαίνει εκ νέου σε μία εν εξελίξει διαδικασία, προσπαθώντας να πιέσει τους Δικαστές προς την ενοχή, ενώ γνωρίζει ότι οι εισαγγελικές προτάσεις εξ ορισμού είναι καταδικαστικές». Ο κ. Γεωργιάδης επαναλαμβάνει την βεβαιότητά του ότι «οι Δικαστές δεν υποκύπτουν σε τέτοιου τύπου παράνομες παρεμβάσεις και ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους με γνώμονα την συνείδηση τους και μόνον. Εγώ εμπιστεύομαι την Δικαιοσύνη σιγά μήν φοβούνται τον Πολάκη!».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Ο @pavpol2222 ως εν ενεργεία Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας έβγαινε κάθε μέρα και έλεγε ότι ο @stamatispoulis είναι ένοχος, ασκώντας, σύμφωνα και με την απόφαση του ΕΔΔΑ, παράνομη πίεση για να ασκηθούν διώξεις.

Ήρθε στο Δικαστήριο ασκώντας bullying στους Δικαστές, παράτυπα ενώ δεν ήταν διάδικος, οι οποίοι τον δέχθηκαν στην Δίκη την ίδια στιγμή που κατηγορούσε την Δικαιοσύνη ως πιασμένη, για να μην αφήσει τους Δικαστές να αποφασίσουν ελευθέρως ως το Σύνταγμα ορίζει.

Τώρα παρεμβαίνει εκ νέου σε μία εν εξελίξει διαδικασία, προσπαθώντας να πιέσει τους Δικαστές προς την ενοχή, ενώ γνωρίζει ότι οι εισαγγελικές προτάσεις εξ ορισμού είναι καταδικαστικές, πάλι κάνει παρέμβαση! Είμαι βέβαιος ότι οι Δικαστές δεν υποκύπτουν σε τέτοιου τύπου παράνομες παρεμβάσεις και ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους με γνώμονα την συνείδηση τους και μόνον. Εγώ εμπιστεύομαι την Δικαιοσύνη σιγά μήν φοβούνται τον Πολάκη! (Και πώς προδικάζει το αποτέλεσμα της Δίκης ο κ. Πολάκης ξέρει κάτι;).».

Διαβάστε επίσης:

Ρεάλ Μαδρίτης: Χαμός με τη φανέλα του Μπαπέ – Εως και 1 μήνα η καθυστέρηση παράδοσης

Βραβεία «Ευκράντη»: Τιμήθηκαν Ν. Πατέρας, Άννα Αγγελικούση, Ν. και Στρ. Τσαλαμανιός, Β. Λογοθέτης, Capital Gas, Neptune

Λάμψα: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ενδεκαμελές ΔΣ