Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Γεωργιάδης κατά Πολάκη: «Αν διαφωνούσες με τον γάμο των ομοφύλων έπρεπε να πας να τα πεις στη Βουλή, όχι να κοροϊδεύεις»

Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Υγείας

Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Υγείας

Με αφορμή όσα είπε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και  την κόντρα που είχαν την Κυριακή ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ με την συνάδελφό του Έλενα Ακρίτα, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης επέλεξε να ασκήσει κριτική μέσα απο μια δημοσίευση στα social media στον Παύλο Πολάκη σχετικά με τη στάση και τη διαφωνία του για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Τότε δεν είχε τολμήσει να τα πει αλλά απείχε επικαλούμενος ένα “χειρουργείο” που υποτίθεται ότι είχε εκείνη την ώρα και λόγω αυτού δεν “πρόλαβε” να πάει στην Βουλή. Και μόνον όταν τον ξεμπρόστιασα ότι είπε ψέματα και πάλι στον Ελληνικό Λαό, έβγαλε ανακοίνωση με τις ενστάσεις του….τόσο «γενναίος»….αν διαφωνούσες κ. Πολάκη έπρεπε να πας να τα πεις εκεί που ο Λαός σε όρισε στην Βουλή όχι να κοροϊδεύεις…» ανέφερε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στο Χ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας: «αφού ο Στέφανος δεν έδιωξε όταν έπρεπε τον Παύλο, ο Παύλος χθες έδιωξε τον Στέφανο μόλις βρήκε την ευκαιρία…»

Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Πατέλης: Θα επιβληθεί τέλος στα κρουαζιερόπλοια

Κίνα: Εξαιρεί τους δασμούς εισαγωγής για τα φάρμακα και τις ιατρικές συσκευές

Όλαφ Σολτς: Απέρριψε νέες εκλογές ή το ενδεχόμενο να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης