ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
![](https://www.mononews.gr/wp-content/uploads/2024/02/240222083530_wiseman-550x237.jpg)
Πού θα πάει η Intrakat, o δυνατός τζίρος της ΓΕΚ, τι συμβαίνει με τον Φέσσα, το τετ α τετ Μεγάλου – Πετραλιά, η κρίσιμη ημέρα για Σκλαβενίτη, τι συμβαίνει στο Ελληνικό, τα δίδυμα του Λούτον και η καλή -πλατινομαλλούσα- συνεργάτης του υπουργού
Δεν τίθεται θέμα αύξησης των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης στον παρόντα χρόνο, είπε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ‘Αδωνις Γεωργιάδης σε παρέμβασή του κατά την επεξεργασία του νομοσχεδίου για την αναμόρφωση της επαγγελματικής ασφάλισης.
Δεν αφορά τον παρόντα χρόνο, δεν αφορά την παρούσα κυβέρνηση, νομίζω ούτε καν την επόμενη είπε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε ότι η μεθεπόμενη (κυβέρνηση) ίσως να κάνει για πρώτη φορά υπολογισμό με βάση τις τρέχουσες ρυθμίσεις, «δηλαδή μετά το 2031».
Όπως εξήγησε, το προσδόκιμο ζωής έπεσε κατά το διάστημα του κόβιντ, πρέπει να επανέλθει εκεί που ήταν προ κόβιντ, και μετά να ανέβει για να τεθεί τέτοιο ζήτημα.
Διαβάστε επίσης:
Λίνα Μενδώνη: Τα Γλυπτά του Παρθενώνα στο Λονδίνο είναι προϊόντα κλοπής
REDS: Στην ΡΟΤΑ το ΑTHENS METROPOLITAN EXPO έναντι 4,4 εκατ. ευρώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γαλλία: Η ακροδεξιά Μαρίν Λεπέν προσβλέπει σε πρόωρες προεδρικές εκλογές
- Γεραπετρίτης: Η ένταξη της Σερβίας στην ΕΕ αποτελεί γεωπολιτικής φύσεως αναγκαιότητα
- Ρωσία: Ο έλεγχος των πυρηνικών εξοπλισμών ανήκει στο παρελθόν
- Στέφανος Γκίκας από Ζάκυνθο: «Δρομολογούμε σημαντικά λιμενικά έργα στα νησιά μας, που θα φέρουν αλματώδη ανάπτυξη»
![](https://www.mononews.gr/wp-content/themes/mononews2025/assets/icons/google-news-icon.png)