• Πολιτική

    To gay parade, η Ρ. Δούρου, το Ποτάμι και η καλή μου πέστροφα


    ** Μην με ξαναρωτήσει κανείς να κάνω προφητεία για τις εκλογές. Αρνούμαι να παίξω αυτό το παιχνίδι επειδή με αναστατώνει. Θα σας πω μόνο το εξής. Ενόσω όλοι κοιτάμε τους διαπραγματευτές, ενόσω αγωνιούμε για το μέλλον και για το παρόν, ορισμένοι αξιοποιούν τις ευκαιρίες της στιγμής, δηλαδή βγαίνουν στη σύνταξη. Ναι, αυτήν την στιγμή υπάρχουν άτομα που βγαίνουν στη σύνταξη νεότατοι. Θα με ρωτήσετε «τι σε νοιάζει εσένα που δεν δούλεψες ποτέ;». Με νοιάζει επειδή πληρώνω φόρους για τους τεμπλελχανάδες. Τη δική μου τη ζωή, την άνετη, την τρυφηλή, την πλήρωσε η οικογένειά μου. Κληρονόμησα και ξοδεύω όσα δημιούργησαν οι δικοί μου. Η τεμπελιά είναι προνόμιο ανθρώπων σαν κι εμένα, δεν είναι δικαίωμα των δημοσίων υπαλλήλων.

    *Σας μεταφέρω τις λεπτομέρειες από τις ρυθμίσεις, λεπτομέρειες που δίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ χιλιάδες ψήφους. Διαβάστε τρεις περιπτώσεις: Πρώτη περίπτωση, όσοι ασφαλισμένοι έκλεισαν το 56ο έτος, πριν από τον Αύγουστο του 2015, έχουν θεμελιωμένο δικαίωμα και παίρνουν μειωμένη σύνταξη οποτεδήποτε θελήσουν. Δεύτερη περίπτωση, με εικοσιπενταετία το 2012, συνταξιοδοτούνται στα 59 με συνολικό χρόνο 37 έτη. Τρίτη περίπτωση, ασφαλισμένοι πριν από το 1983, συνταξιοδοτούνται χωρίς όριο ηλικίας, εφόσον έχουν τριανταπέντε χρόνια πριν από τον Αύγουστο του 2015. Όλα αυτά είναι εκ του πονηρού κι αναρωτιέμαι γιατί δεν αντιδρά κανείς. Ο Γιώργος Κουμουτσάκος κοιμάται ύπνο βαθύ, έτσι φαίνεται.

     ** Διαβάζω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσπάθειες συμψηφισμού δολοφονιών με ρητορικές επιθέσεις. Ο δολοφόνος του Ορλάντο ήταν θρησκόληπτος, δηλαδή δεν ήταν απλά ένας ομοφοβικός. Το κίνητρο για το έγκλημά του σχετίζεται με την πίστη του, την οποία επιθυμεί να διαδώσει τιμωρώντας τους άπιστους. Δολοφόνησε περισσότερα από πενήντα άτομα επειδή είναι φανατικός μουσουλμάνος. Αυτό δεν μπορεί να συγκριθεί με τις φραστικές επιθέσεις του Άνθιμου και άλλων μισαλλόδοξων παπάδων. Άλλο να μιλάς (και να λες ανοησίες δήθεν χριστιανικές) κι άλλο να πιάνεις το όπλο και να γαζώνεις. Το πρόβλημα βρίσκεται νομίζω στην χριστιανική αντίληψη όσων κάνουν συμψηφισμούς. Νιώθουν ένοχα για την υπεροχή της. Ο χριστιανισμός είναι μια ώριμη θρησκεία, δηλαδή δολοφονούσε ανθρώπους πριν από αιώνες. Το Ισλάμ δεν έχει ενηλικιωθεί, βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο. Θα ωριμάσει σε βάρος μας, πολύ το φοβούμαι.

    *Μιλώντας για ομοφυλόφιλους, είδα ότι πήγε στο gay pride η Ρένα Δούρου, η εξαφανισμένη. Για να είμαι ειλικρινής, είχα την εντύπωση ότι κάπου έφυγε. Θα μπορούσε να έχει πάει αθόρυβα στην Αμοργό για να ανοίξει παραδοσιακό καφενείο. Πάντως δεν είναι κανονικό πολιτικό πρόσωπο, καθώς τα πολιτικά πρόσωπα δεν κρύβονται σε εποχή κρίσης. Υποψιάζομαι ότι επιχειρεί να διαφυλάξει το λούστρο της, προσπαθεί να διαχωρίσει τη θέση της χωρίς να την διαχωρίσει. Το μόνο που εκτιμώ στη ζωή της είναι ότι έχει σύντροφο πολύ μεγαλύτερό της. Μου αρέσει η διάδοση αυτών των προτύπων, συμβάλλει στη δική μου ευημερία. Δεν ξέρεις ποτέ, όλο και κάποια νέα κυρία της πολιτικής μπορεί να έρθει να με βρει. Θα την προτιμούσα από το Ποτάμι, για να την αποκαλώ «καλή μου πέστροφα». Γελάτε εσείς επειδή δεν ξέρετε πόσο αρέσουν στις γυναίκες αυτές οι προσφωνήσεις, κατά το διάσημο και τρυφερό «ζαργάνα μου».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

    http://www.mononews.gr/anakrites-kata-tis-diafthoras-pious-epikefalis-trapezas-ke-deko-tha-kalesoun-se-liges-imeres/52765

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

    http://www.mononews.gr/52764-2/52764



    ΣΧΟΛΙΑ