• Πολιτική

    Φρέντι Μπελέρης: Το δικαστικό σύστημα της Αλβανίας ελέγχεται από τον Έντι Ράμα

    Φρέντι Μπελέρη

    Φρέντι Μπελέρη


    Εν αναμονή της εκδίκασης της έφεσής του, σήμερα, ο νεοεκλεγείς ευρωβουλευτής με την ΝΔ, Φρέντι Μπελέρης, ζητά την αθώωσή του, αφήνει σαφείς αιχμές για την αλβανική δικαιοσύνη και υποσημειώνει πως σε καμμία χώρα της Ευρώπης δε θα άντεχε το κατηγορητήριο που τον βαραίνει.

    «Η μόνη δίκαιη απόφαση θα ήταν η αθώωσή μου»δηλώνει , τονίζοντας πως «σε καμία χώρα της Ευρώπης δεν θα άντεχε τέτοιο κατηγορητήριο».

    Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ εκφράζει τη βεβαιότητά του ότι η αθωότητά του  «θα αποδειχθεί και στο ευρωπαϊκό δικαστήριο που θα προσφύγω» και υπογραμμίζει πως δεν τρέφει ψευδαισθήσεις βέβαια για το τι θα συμβεί στο εφετείο καθώς, όπως αναφέρει, γνωρίζει πως το δικαστικό σύστημα της Αλβανίας ελέγχεται από τον Έντι Ράμα.

    «Υπήρχαν πολλές φωνές που με στήριξαν σε αυτή την περιπέτεια γιατί έβλεπαν ότι αυτό που γίνεται είναι ένα πραξικόπημα. Μετά την εκλογή μου επέκριναν τον Έντι Ράμα ότι ξέχασε την Αλβανία με τα όσα έγιναν».

    Ο Φρέντι Μπελέρης εκτιμά πως ο Αλβανός πρωθυπουργός βγαίνει εκτεθειμένος ο ίδιος από τα όσα μεθόδευσε και όσο περνάει ο καιρός αυτό θα γίνεται αντιληπτό από όλο και περισσότερο κόσμο.

    Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε:«Ξαναλέω ότι αυτός θα έχει προβλήματα από εδώ και πέρα και όχι εγώ».

    Διαβάστε επίσης:

    Βόρεια Μακεδονία – Σιλιάνοφσκα: «Η μη χρήση του συνταγματικού ονόματος της χώρας από μένα δεν αποτελεί παραβίαση του Συντάγματος και δεν θα προκαλέσει προβλήματα»

    Κρίσιμες ώρες πριν τον ανασχηματισμό – Τι ζήτησαν από Κυριάκο οι Στουρνάρας, Πατέλης, Εξάρχου, Καραβίας, Παράσχης

    Γεραπετρίτης: Στηρίζουμε την ευρωπαϊκή πορεία όλων των χωρών της Βαλκανικής, αρκεί να τηρούν τις συμφωνίες τους



    ΣΧΟΛΙΑ