• Πολιτική

    Φιλοθέη – Ψυχικό: Στήριξη Φαίνης Χατζηαθανασιάδου σε Δημήτρη Γαλάνη ενόψει β’ γύρου

    • NewsRoom
    Ο Δημήτρης Γαλάνης με τη Φαίνη Χατζηαθανασιάδου

    Ο Δημήτρης Γαλάνης με τη Φαίνη Χατζηαθανασιάδου


    Την υποψηφιότητα του Δημήτρη Γαλάνη, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής (38,91%) στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού, θα στηρίξει την Κυριακή η Φαίνη Χατζηαθανασιάδου, η οποία αναδείχθηκε τρίτη συγκεντρώνοντας ποσοστό 17,57%.

    Παράλληλα, η Φαίνη Χατζηαθανασιάδου στη δημόσια ανάρτησή της, με την οποία ανακοινώνει τη στήριξή της στον Δημήτρη Γαλάνη, καταγγέλλει τον Χαράλαμπο Μπονάτσο για «πειρατική» τακτική.

    «Χωρίς καμία πρότερη συνάντησή μας, κινήθηκε αυτόνομα και προσέγγισε υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους μου, μη ενδιαφερόμενος για την ουσία του πράγματος που είναι η εύρεση κοινού πεδίου συνεργασίας μέσω επιχειρημάτων και θέσεων, αλλά καιροσκοπικά η προσωπική του νίκη» ανέφερε δηκτικά.

    «Η ψήφος δεν κλέβεται. Η στήριξη δεν εκβιάζεται!» διαμήνυσε στον Χαράλαμπο Μπονάτσο επιπροσθέτως.

    Ο Δημήτρης Γαλάνης θα αντιμετωπίσει τον Χαράλαμπο Μπονάτσο, ο οποίος στον πρώτο γύρο κατέλαβε τη δεύτερη θέση με ποσοστό 30,80%.

    Η συμμαχία Γαλάνη και Χατζηαθανασιάδου δυναμώνει την υποψηφιότητα του νυν δημάρχου και αναμένεται να ενισχύσει τη γαλάζια κυριαρχία στην τοπική αυτοδιοίκηση.

    Ο δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού, Δημήτρης Γαλάνης, ευχαρίστησε δημόσια τη Φαίνη Χατζηαθανασιάδου για τη στήριξή της στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

    Διαβάστε επίσης:

    Μύκονος και Σαντορίνη εκτός επιδότησης ΕΣΠΑ 

    Ξυδάκης: Ο Κασσελάκης δεν γνωρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Αποστολάκης δεν είναι καν ΣΥΡΙΖΑ

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα υποδεχθεί την Παρασκευή τον πρωθυπουργό της Κορέας



    ΣΧΟΛΙΑ