ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η big συμφωνία της Metlen και τα 51 ευρώ, οι 5 της Alpha και τα ραντεβού στο Παρίσι, ο νέος μέτοχος της RealCons, οι εκπλήξεις του Στάσση, ένας περίεργος διαγωνισμός, και το νέο δώρο της κόμισσας των Σπετσών στον θείο νερουλά (έλεος πλέον)
Τη Λούκα Κατσέλη προτείνει για πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Νίκος Φαραντούρης, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος πρόεδρος στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές.
Με παρέμβασή του σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο κ. Φαραντούρης, αψηφώντας τη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ ότι το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας θα ανοίξει θεσμικά και στην ώρα του, έγινε ο πρώτος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που έσπευσε να προτείνει συγκεκριμένο πρόσωπο.
Τη γραμμή είχε «σπάσει» σε πρόσφατες δηλώσεις του και ο Νίκος Παππάς, χωρίς όμως να αναφερθεί σε συγκεκριμένο όνομα.
Συγκεκριμένα, για την κα Κατσέλη, ο Νίκος Φαραντούρης, δήλωσε ότι «Η κ. Κατσέλη έχει όλα τα πολιτικά χαρακτηριστικά που θα την καθιστούσαν σοβαρή υποψηφιότητα για την Προεδρία της Δημοκρατίας», τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας πως «αυτό που ζητώ είναι πρόσωπο ευρείας αποδοχής, προοδευτικό πρόσωπο για να τηρηθεί και το κοινοβουλευτικό έθος. Ένα πρόσωπο που είναι ταυτόχρονα εμβληματική προσωπικότητα αλλά και πολιτικός, είναι η Λούκα Κατσέλη».
Ενώ επισήμανε ότι η κ. Κατσέλη, είναι από εκείνες τις προσωπικότητες που σηματοδοτούν «όχι κάτι παροπλισμένο, αναχρονιστικό, ή προϊόν διευθέτησης, αλλά κάτι το οποίο σηματοδοτεί και για τη χώρα και για τον κοινοβουλευτισμό και για τα κόμματα και για τους πολίτες, μια πολιτική επιλογή και οραματική πρόταση».
Διαβάστε επίσης:
Τραμπ: Θα συναντηθεί με τον Τζεφ Μπέζος την επόμενη βδομάδα
Γεραπετρίτης: «Ο διάλογος με την Τουρκία δεν σημαίνει εξ ορισμού ότι θα υπάρχουν υποχωρήσεις»
Ρούτε: Το ΝΑΤΟ πρέπει να αυξήσει κατά πολύ τις αμυντικές δαπάνες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μεγάλη Παρασκευή τα αποκαλυπτήρια της S&P – Ελπίδες & αγωνία για την αναβάθμιση στη σκιά του Τραμπ
- Helleniq Energy: Επόμενη χώρα ανάπτυξης στις ΑΠΕ η Βουλγαρία- Επενδύσεις 4 δισ. στην πενταετία
- Τι συζητούν στο ΜΜ για εκλογικό νόμο, οι hot μετοχές του Κόκκαλη, οι ψίθυροι για Holterman-Τζίγγερ-Alpha Bank, o νέος παίκτης στις τράπεζες, πόσο πούλησε το σπίτι της η Σοφία (τέως Κούστα) και ένα quiz με εφοπλιστικούς τσακωμούς
- Άμεση ανάλυση: Τι συμβαίνει με τις μετοχές των ΕΛΠΕ, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, Αpple, JPMorgan, χρυσό και πετρέλαιο
