• Πολιτική

    Ευρωεκλογές: Επιστολή Λιβάνιου στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για διερεύνηση καταγγελιών περί «νοθείας»

    Θοδωρής Λιβάνιος

    Ο υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος


    Την παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου προκειμένου να διερευνηθούν άμεσα οι ισχυρισμοί περί «νοθείας» στις ευρωεκλογές της περασμένης Κυριακής, ζητεί ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος.

    Σε επιστολή του προς την εισαγγελέα Γεωργία Αδειλίνη, ο κ. Λιβάνιος επισημαίνει σχετικές αναφορές που έκανε στη Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπολουλος, καθώς και σε σχετικές αναρτήσεις του ιδίου στο Διαδίκτυο στις οποίες διατυπώνονται ισχυρισμοί για «μεγάλη νοθεία» με επίκληση του χαμηλού ποσοστού που έλαβε το κόμμα του από τη διαδικασία της επιστολικής ψήφου.

    «Επειδή η εκλογική διαδικασία είναι η ύψιστη μορφή λειτουργίας της Δημοκρατίας, σας παρακαλώ πολύ, όπως εξετάσετε το συντομότερο δυνατόν τις σχετικές καταγγελίες των κ.κ. Βελόπουλου και Κύρτσου προκειμένου να μην υπάρχει καμία σκιά για τη διενέργεια των εκλογών», καταλήγει ο αναπληρωτής υπουργός.

    Η ανάρτηση του απερχόμενου ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου:

    Διαβάστε επίσης:

    Ανασχηματισμός προ των πυλών – Στις 11.30 οι ανακοινώσεις από τον Παύλο Μαρινάκη – Τα πρώτα ονόματα

    Φρέντι Μπελέρης: Το δικαστικό σύστημα της Αλβανίας ελέγχεται από τον Έντι Ράμα

    Βόρεια Μακεδονία – Σιλιάνοφσκα: «Η μη χρήση του συνταγματικού ονόματος της χώρας από μένα δεν αποτελεί παραβίαση του Συντάγματος και δεν θα προκαλέσει προβλήματα»



    ΣΧΟΛΙΑ