• Πολιτική

    Ευάγγελος Αντώναρος για εκλογές στο ΣΥΡΙΖΑ: «Μην διανοηθούν με καταστατικές μανούβρες να αλλάξουν τη διαδικασία – Δεν το λέω τυχαία»

    • NewsRoom
    Ευάγγελος Αντώναρος

    Ευάγγελος Αντώναρος


    Οξεία επίθεση κατά της Κατερίνας Νοτοπούλου εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Αντώναρος, ζητώντας από την ίδια να φέρει αποδείξεις για τα όσα είπε περί bullying που δέχθηκε από τον Στέφανο Κασσελάκη. Μάλιστα τη χαρακτήρισε ως εκ των βασικών πραξικοματιών στην προσπάθεια εκπαραθύρωσης  Κασσελάκη.

    «Μόνο να γελάσω, για να μην θυμώσω», είπε αρχικά στο Mega για τις καταγγελίες περί bullying και συνέχισε: «Όσο γνωρίζω τον Στέφανο Κασσελάκη είναι ένας πολύ ευγενής άνθρωπος. Δεν μπορώ να διανοηθώ κάτι τέτοιο. Βρίσκεται σε δύσκολη θέση γιατί την άδειασε ο Νίκος Παππάς για τα περί διαγραφής. Να τη ρωτήσουν τα κανάλια. Δεν μπορεί να ρίχνει η κ. Νοτοπούλου την μπάλα στην εξέδρα».

    Στη συνέχεια ο Ευάγγελος Αντώναρος δήλωσε: «Είναι μία από τις βασικούς πραξικοπηματίες αυτής της αδιανόητης κίνησης, της προσπάθειας εκπαραθύρωσης του ανθρώπου που πριν ένα χρόνο εκλέχθηκε από τη βάση.

    Είναι από τους ενορχηστρωτές της κίνησης. Να φέρει αποδείξεις γι’ αυτά που λέει. Άρες, μάρες κουκουνάρες. Όλοι αυτοί φοβούνται την επάνοδο Κασσελάκη και θέτουν ζήτημα διαγραφής. Να την αδειάσει ο κ. Παππάς».

    «Τον Κασσελάκη τον στηρίζει η βάση. Οι οργανώσεις σε όλη τη χώρα, σε όλες τις πόλεις, είναι με τον Κασσελάκη. Ας τολμήσουν να πάνε σε μία οργάνωση. Πρέπει να γίνουν καθαρές εκλογές.

    Όχι όπως στην Κεντρική Επιτροπή που έκαναν τις παρεμβάσεις τους. Όλα τα πράγματα πρέπει να γίνουν με τον σωστό τρόπο. Ο πρόεδρος εκλέγεται από τη βάση. Μην διανοηθούν με καταστατικές μανούβρες να αλλάξουν τη διαδικασία. Δεν τον λέω τυχαία» είπε ο Ευάγγγελος Αντώναρος και πρόσθεσε:

    «Δεν είναι έκπτωτος ο κ. Κασσελάκης. Είναι ο νόμιμος πρόεδρος. Όλοι τοποθετούνται και εξηγούν γιατί. Μπορεί να φοβούνται τις καρέκλες τους και πράγματα που δεν θέλουν να βγουν. Ο Αλέξης Τσίπρας είπε πρώτος ότι πρέπει να αλλάξει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κασσελάκης είπε το ίδιο».

    Τέλος, σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο διαγραφής που ακούγεται, απάντησε: «Αν τον διαγράψουν θα είναι η κορυφαία ντροπιαστική πράξη που θα μπορούσαν να κάνουν. Μπορούν να βρουν την πλειοψηφία απέναντι στη βάση;»

    Διαβάστε επίσης:

    Sounion: Ρυμουλκείται σε ασφαλές σημείο προς τα βόρεια της Ερυθράς Θάλασσας – Στόχος η κατάσβεση και αδρανοποίηση καυσίμων

    Κιρ Στάρμερ – Τζόρτζια Μελόνι: Συνάντηση σήμερα στη Ρώμη για το μετανατευτικό

    ΣΥΡΙΖΑ: Τι λέει ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος για το ενδεχόμενο διαγραφής Κασσελακη – Δεν υπάρχει κενό διοίκησης με την ανάκληση του πληρεξουσίου



    ΣΧΟΛΙΑ