Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Εύα Καϊλή: Βρέθηκαν 150.000 ευρώ στο παιδικό δωμάτιο

Εύα Καϊλή

Εύα Καϊλή

Νέα στοιχεία για τη σύλληψη της Εύας Καϊλή και το σκάνδαλο των Βρυξελλών, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η βελγική εφημερίδα «Le soir».

Η εφημερίδα αποκαλύπτει στοιχεία που ανέδειξαν οι έρευνες στα σπίτια των εμπλεκόμενων στο σκάνδαλο του χρηματισμού, μεταξύ των οποίων και αυτό της αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι κάτω από το κρεβάτι στο παιδικό δωμάτιο στο σπίτι της Εύας Καϊλή βρέθηκαν 150.000 ευρώ. Παράλληλα, ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε ότι σύμφωνα με την οικογένεια δεν υπάρχει κούνια στο σπίτι, χωρίς ωστόσο να μπορεί να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει αν βρέθηκαν χρήματα.

Υπενθυμίζεται ότι οι ελληνικές αρχές διέταξαν τη δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων και των λογαριασμών της ευρωβουλευτού, καθώς και συγγενικών της προσώπων.

 

Διαβάστε επίσης:

Βρυξέλλες: Νέα έφοδος στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου