Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Media

ΕΣΗΕΑ κατά ΣΥΡΙΖΑ: Οδηγεί εκβιαστικά τους εργαζόμενου στα κομματικά ΜΜΕ στην έξοδο – Οικονομική βοήθεια 400 ευρώ

Διαμαρτυρία για το κλείσιμο της Αυγής

Διαμαρτυρία για το κλείσιμο της Αυγής

Νέα επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει για μια ακόμη φορά η ΕΣΗΕΑ, με αφορμή τη στάση του βασικού μετόχου της «Αυγής» και του «105.5 Στο Κόκκινο», ο οποίος συνεχίζει να μην καταβάλλει τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους στα κομματικά ΜΜΕ.

Η ΕΣΗΕΑ κάνει λόγο για «αναλγησία» του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ακολουθεί την τακτική της οικονομικής ασφυξίας των εργαζομένων «με στόχο να τους οδηγήσει εκβιαστικά στην έξοδο».

Μάλιστα, το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την οικονομική ενίσχυση των δημοσιογράφων με 400 ευρώ.

 Οι εργαζόμενοι στο 105.5 Στο Κόκκινο» προσέφυγαν την Τρίτη στην Επιθεώρηση Εργασίας, καταγγέλλοντας τον ΣΥΡΙΖΑ για τη μη πληρωμή τους για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστου καθώς και του επιδόματος άδειας.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

«Μας εκπλήσσει το γεγονός ότι ο «ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.» ακολουθεί την ίδια τακτική οικονομικής ασφυξίας προς τους εργαζόμενους με στόχο να τους οδηγήσει εκβιαστικά στην έξοδο, που καταγγέλλει -και δικαίως- σε κάθε άλλη περίσταση ανάλογης εργοδοτικής αυθαιρεσίας. Ζητάμε, έστω και την ύστατη στιγμή, την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων και του επιδόματος θερινής αδείας, ώστε να ξεκινήσει άμεσα και καλόπιστα ο διάλογος για βιώσιμη λύση.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση, αποφάσισε να ενισχύσει οικονομικά τους συναδέλφους με το ποσό των 400 ευρώ, προκειμένου να αντιμετωπισθούν όσο γίνεται άμεσα προβλήματα διαβίωσης. Το ποσό αυτό θα διατεθεί από το Απεργιακό Ταμείο της ΕΣΗΕΑ.

Καλούμε τον βασικό μέτοχο «ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.» να συναισθανθεί τη θέση στην οποία έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι, να καταβάλει τα οφειλόμενα και να σταματήσει την αναλγησία που επιδεικνύει έναντι των ανθρώπων οι οποίοι στερούνται πλέον τα βασικά μέσα επιβίωσης».

Διαβάστε επίσης

Κερατσίνι: Συνελήφθη 27χρονος για οπλοκατοχή και διακεκριμένη μεταφορά χειροβομβίδων

Trastor: Στα 39 εκ. ευρώ η αξία του LABS Tower – Τι αναφέρει για το τίμημα της συναλλαγής

Ιός Δυτικού Νείλου: 140 κρούσματα και 17 συνολικά θάνατοι