Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

ΕΣΗΕΑ κατά Κασσελάκη: Την ώρα που κάνει διακοπές, άφησε απλήρωτους για τον Ιούλιο τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης

Κατά του Στέφανου Κασσελάκη στρέφεται το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, καταγγέλλοντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για απαξιωτική στάση απέναντι στους δημοσιογράφους.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, ο κ. Κασσελάκης δεν έχει ανταποκριθεί σε κανένα αίτημα για συνάντηση που έχει λάβει από την ΕΣΗΕΑ και την ίδια ώρα που ο ίδιος βρίσκεται σε διακοπές, οι εργαζόμενοι στα κομματικά μέσα ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν λάβει το επίδομα αδείας και την μισθοδοσία για τον μήνα Ιούλιο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ διαμαρτύρεται για την απαξιωτική στάση που έχει επιδείξει όλο το τελευταίο διάστημα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Στέφανος Κασσελάκης απέναντι στους δημοσιογράφους και τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ του κόμματος αλλά και απέναντι στην ΕΣΗΕΑ καθώς έχει λάβει επισήμως προσκλήσεις σε συνάντηση χωρίς έως τώρα να ανταποκριθεί.

Την ίδια ώρα που ο ίδιος, όπως έχει άλλωστε δικαίωμα, βρίσκεται σε διακοπές, οι εργαζόμενοι της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ» δεν έχουν λάβει το επίδομα αδείας και όλοι οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ», στην ιστοσελίδα avgi.gr και στον Ρ/Σ 105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ δεν έχουν λάβει τη μισθοδοσία για τον μήνα Ιούλιο. Καλούμε τον κ. Κασσελάκη να αναλάβει τις ευθύνες του ως Πρόεδρος του κόμματος που είναι ο βασικός μέτοχος των ΜΜΕ αλλά και να συνειδητοποιήσει τους όρους του θεσμικού διαλόγου που είναι απαραίτητος όταν διακυβεύεται το εργασιακό μέλλον δεκάδων εργαζομένων».

Διαβάστε επίσης

AEGEAN: Αναστέλλει τις πτήσεις έως 6/8 από και προς Τελ Αβίβ και έως 30/8 από και προς Βηρυτό

Καμάλα Χάρις: Αποφασίζει για τον υποψήφιο αντιπρόεδρο το Σαββατοκύριακο

Κύπρος: Διαψεύδει φήμες για κλείσιμο του εναέριου χώρου της