• Πολιτική

    Ερωτικό θρίλερ με Τουρκάλα δημοσιογράφο και Ελληνα διπλωμάτη – Ποια είναι η Nagehan Alçı και οι καταγγελίες που έκανε

    • NewsRoom

    Η Τουρκάλα δημοσιογράφος


    Η σχέση τουρκάλας δημοσιογράφου με Ελληνα διπλωμάτη, απασχολούν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Τουρκάλα δημοσιογράφος Nagehan Alçı που ανακοίνωσε τη σχέση της με Έλληνα διπλωμάτη στην εκπομπή που μεταδόθηκε στο κανάλι της Nevşin Mengü στο YouTube.

    Η δημοσιογράφος Nagehan Alçı δήλωσε: «Υπάρχει κάποιος που βλέπω. Ένας ξένος διπλωμάτης. Ο Ρασίμ (σσ. ο πρώην σύζυγός της) όταν το έμαθε, ένας άνθρωπος που υποτίθεται ότι αποκαλεί τον εαυτό του φιλελεύθερο, αγόρασε μερικά τηλέφωνα και έκανε μερικά τηλεφωνήματα» ανέφερε και συνέχισε:

    «Με συκοφάντησε ότι είμαι πράκτορας των Ελλήνων και ότι το άτομο με το οποίο έχω σχέση είναι εχθρός των Τούρκων».

    Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, έγινε γνωστή και η ταυτότητα του διπλωμάτη με τον οποίο η Τουρκάλα δημοσιογράφος αναφέρεται ότι είναι μαζί εδώ και 1,5 χρόνο.

    Τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι πρόκειται για Ελληνα διπλωμάτη που εργάζεται στο προξενείο κι ότι μόλις έγινε γνωστή η ερωτική σχέση με τη δημοσιογράφο ανακλήθηκε στην Αθήνα. Μάλιστα συγκεκριμένο τουρκικο μέσο αναφέρει το όνομά του, που είναι Σ.Χ. και δημοσιεύει φωτογραφίες του από διάφορες εκδηλώσεις.

    Ωστόσο σύμφωνα με τις άλλες πηγές η επιστροφή του δεν σχετίζεται με τα όσα συνέβησαν αλλά επειδή έχει παρέλθει ο χρόνος παραμονής του στο εξωτερικό.

    Επίσης αναφέρουν ότι ήταν αξιωματικός πληροφοριών… Προφανώς και τα τουρκικά ΜΜΕ θέλουν να «ανεβάσουν» το θέμα κάνοντας προπαγάνδα κατά της Ελλάδας.

    Κάποιοι μιλούν για την «αγάπη που δεν γνωρίζει σύνορα μεταξύ της τηλεπερσόνας και του ελληνικού προξενείου.

     

     

    Πάντως η συγκεκριμένη δημοσιογράφος απασχόλησε τις τελευταίες εβδομάδες τα τουρκικά ΜΜΕ, και κυρίως τα ταμπλόιντ, και για τη σχέση της με τον πρώην άντρα της. Η Alçı είχε συναινετικό διαζύγιο αλλά υπέβαλε μήνυση για ηθική βλάβη κατά του πρώην συζύγου της Rasim Ozan Kütahyalı. Η αίτηση αγωγής περιελάμβανε επίσης τις προσβολές του Kütahyalı στην Alçı μέσω μηνυμάτων και ζητούσε 250 χιλιάδες τουρκικές λίρες.

    Στη μήνυση υπάρχουν υβριστικά μηνύματα ενώ γίνονται αναφορές και για πιστωτικές κάρτες στο όνομα του συζύγου που χρησιμοποιήθηκαν από τρίτους.

    Η δημοσιογράφος και συγγραφέας έχει δηλώσει ότι δέχθηκε βία από τον πρώην άντρα της. «Δεν τολμούσα να χωρίσω για χρόνια από φόβο. Κάλεσα την αστυνομία για προστασία», έλεγε σε τουρκικά μέσα στα μέσα Ιουνίου. Και συνέχιζε: «Ζούσα σε ένα σπιράλ ψυχολογικής, σωματικής και οικονομικής βίας ασύλληπτων διαστάσεων για πολλά – πολλά χρόνια. Κάλυψα τη βία και τη φριχτή χειραγώγηση σε όλη τη διάρκεια του γάμου μου.

     

    Κι ενώ στην αρχή το ζευγάρι έλεγε ότι χώρισαν φιλικά ένα μήνυμα της δημοσιογράφου αποκάλυψε την πραγματικότητα. Εγραψε:

    «Μερικές φορές ένα εγκληματικό μυαλό, ένας μικροκλέφτης πλησιάζει τόσο πολύ που γίνεσαι τυφλός… Τέτοια τύφλωση! Χρόνια δεν έχεις δει τι βδέλλα, τι κακός απατεώνας, τι επαγγελματίας ψεύτης είναι το πιο κοντινό σου άτομο… Αλλά υπάρχει Δικαιοσύνη.» «Δεν θα μείνει ατιμώρητο…» είπε.

    Κάποιοι γράφουν ότι η Alçı ζητούσε αποζημίωση 40 εκατ. λιρών και 60 χιλ. λίρες διατροφή.

    Ποια είναι η δημοσιογράφος

    Η Nagehan Alçı γεννήθηκε το 1977 στην Κωνσταντινούπολη.  Μετά την αποφοίτησή του από το Λύκειο της Κωνσταντινούπολης, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Boğaziçi, Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων.

    Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα κάνοντας πρακτική άσκηση στην υπηρεσία ξένων ειδήσεων της Hürriyet . Αργότερα, συνέχισε την πρακτική του στο 32. Gün και ένα τηλεοπτικό κανάλι στην Αυστρία.Αφού εργάστηκε στο τμήμα ξένων ειδήσεων του Show TV, ο Alçıεφημερίδα Akşam.

    Έφυγε από την εφημερίδα αυτή, όπου ήταν αρθρογράφος, μετά από λίγο. Εργάστηκε ως αρθρογράφος στην εφημερίδα Milliyet μέχρι τον Ιούνιο του 2017. Αυτή τη στιγμήεργάζεται ως αρθρογράφος στη Habertürk .

    Παρουσίασε επίσης το πρόγραμμα μαγειρικής 1 Meal with Nagehan Alçı στον πλανήτη Mutfak μεταξύ 2016 και 2019. Η Alçı γνωρίζει καλά αγγλικά, γερμανικά και ισπανικά και καταλαβαίνει επίσης γαλλικά. Παντρεύτηκε τον Emre Ayan στις 20 Μαΐου 2006. Αργότερα χώρισαν.

    Τον Δεκέμβριο του 2010, παντρεύτηκε τον αρθρογράφο Rasim Ozan Kütahyalı [9] και απέκτησαν δίδυμες κόρες που ονομάστηκαν Betül Yasemin και Ayşe Ela. Το ζευγάρι χώρισε το 2023.



    ΣΧΟΛΙΑ