• Πολιτική

    Επίθεση Πολάκη σε Σταθάκη με ειρωνείες – Η ανάρτηση που απαντά στον πρώην υπουργό

    • NewsRoom
    Στα χαρακώματα Πολάκης και Σταθάκης

    Στα χαρακώματα Πολάκης και Σταθάκης


    Σφοδρή επίθεση σε βάρος του Γιώργου Σταθάκη, από τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος εκπροσωπεί εκτός από τον εαυτό του και τον Στέφανο Κασσελάκη. Λίγη ώρα μετά τη δημοσίευση του άρθρου του πρώην υπουργού, κ. Σταθάκη, με το οποίο ουσιαστικά έλεγε ότι αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Πολάκης με ανάρτησή του στο facebook ειρωνεύεται αυτή την επιλογή γράφοντας:

    Επειδή είμαι ανάμεσα σε δυο χειρουργεία και αντί άλλης απάντησης μέχρι την Κυριακη , σε ένα δακρύβρεχτο άρθρο που είδα στο News 24/7βγαζω τους στίχους ενός τραγουδιού που κολλάνε καποιοι στην περίσταση και κάνω δυο ερωτήσεις στον Γιώργο που φευγει…
    1) Ποιός ήταν συγγραφέας του κυβερνητικού προγραμματος το 2021 και το παρουσίασε στην προγραμματική συνδιασκεψη;; Άρα σε ποιον κανείς κριτική για το πρόγραμμα;; Η ΑΛΗΘΕΙΑ ειναι ακριβώς αντίθετη από αυτά που γραφεις!!
    2) Αυτά που λες στο κείμενο, στις 18-19 Φεβρουαρίου φέτος, που έπαιρνες τηλεφωνα και απαιτούσες να πετάξουν έξω κάποιον από το ψηφοδέλτιο τα είχες καταλάβει και τότε ή μετά σου ήρθε η φώτιση;
    Υγ .στους επαναλαμβανομενους αθλιους χαρακτηρισμούς σε μένα και αλλους δεν θα απαντήσω τωρα ,όχι γιατί δεν μπορώ να σε βάλω οπως πρέπει στη θέση σου, αλλά γιατί είναι προφανές πως το μόνο που θέλετε μετά την ήττα σας στις εκλογες για πρόεδρο είναι να κανετε κακό στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ! Τοσοι ειστε.

     

    Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σταθάκης στο άρθρο του στο news247 είχε γράψει μεταξύ άλλων:

     

    «Να συμφωνήσουμε όμως ότι για την Αριστερά έφτασε η απόλυτη στιγμή. Το πολιτικό ζήτημα είναι αξεπέραστο. Η πολιτική στρατηγική της “ήττας του 2023” έγινε η κυρίαρχη πολιτική της επόμενης μέρας στο ΣΥΡΙΖΑ. Με στοιχεία «γελοιοποίησης» πλέον ο «λαϊκισμός», δηλώνει αποφασισμένος να προχωρήσει με κάθε τρόπο, με την ίδια στρατηγική του ασυμβίβαστου «αντιμητσοτακικού λαϊκισμού», των μηνύσεων, και των αιτημάτων παραίτησης των υπουργών. Κάθε διάλογος ουσίας έχει χάσει το πεδίο του. Κάθε έννοια κόκκινης γραμμής έχει ήδη καταπατηθεί, πριν την εκλογή Προέδρου και μετά. Η Αριστερά δεν έχει θέση δυστυχώς στο «κόμμα Κασσελάκη-Παπά-Πολάκη».

     

    Η κόντρα των δύο άλλοτε συντρόφων κρατά χρόνια πάντως, τόσο για το ποιος θα εκλεγεί στα Χανιά όσο και για την πρόσφατη τοποθέτηση του κ. Σταθάκη, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει «Μπέπε Γκρίλο» τον Στέφανο Κασσελάκη. Τότε ο κ. Πολάκης είχε γράψει:

    “Κύριε καθηγητά μου, Γιώργο Σταθακη, που έγραψες αυτήν την αχαρακτήριστη ανάρτηση εχθές, θέλω απλά να σου πω πως:

    α) Ο κοσμος διάλεξε με ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ποσοστά (και στα Χανια )βλέποντας τη δεύτερη φωτογραφία αφενός (σσ η φωτογραφία απεικονίζει τον κ. Σταθάκη με τον Νίκο Φίλη) αλλά και ξέροντας τι ακριβώς έγινε το Φλεβάρη φέτος…. αλλά μάλλον δεν το πήρες χαμπάρι !!

    και β) Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όχι απλά δεν ψάχνει για Πέπε Γκριλο, αλλά βασικά απέρριψε με πάταγο όλους τους αυτοδιορισμένους θεματοφύλακες και ιδιοκτήτες του, της ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ και της ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΗΣ-ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΕΥΘΥΝΣΗΣ !!”.

     

    Διαβάστε επίσης:

    Γιώργος Σταθάκης: Ηχηρή αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ

    Επεισόδιο με Ζωή Κωνσταντοπούλου και Εφη Αχτσιόγλου – Τι συνέβη



    ΣΧΟΛΙΑ