Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Επίσημο! Τέλος ο Λιαργκόβας από το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής

Λιαργκόβας

Παναγιώτης Λιαργκόβας, τέως επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής

Τη μη ανανέωση της θητείας του επικεφαλής του γραφείου παρακολούθησης του Προϋπολογισμού του Κράτους, Παναγιώτη Λιαργκόβα, αποφάσισε η Επιτροπή Κανονισμού της Βουλής, η οποία συνεδρίασε με τη συμμετοχή του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση και των αντιπροέδρων του κοινοβουλίου.

Όπως αποφάσισε η Επιτροπή Κανονισμού, θα προκηρυχθεί το αμέσως επόμενο διάστημα η θέση του νέου συντονιστή και ο κ. Λιαργκόβας, η θητεία του οποίου έληξε τέλη Νοεμβρίου, θα παραμείνει στη θέση του έως ότου τοποθετηθεί ο αντικαταστάτης του.

Η θητεία του κ. Λιαργκόβα, άρχισε το 2012 και ήταν 5ετής. Η ανανέωσή της όπως θα ήταν δυνατό βάσει Κανονισμού για μία φορά, λέγεται ότι δεν προέκυψε μετά και το τελευταίο «επεισόδιο» τον περασμένο Νοέμβριο με τον Υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος καταλόγισε στον συντονιστή του Γραφείου χρήση μη επικαιροποιημένων στοιχείων για την έκθεσή του για το χρέος, με αποτέλεσμα να προκύψουν λανθασμένα συμπεράσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Ανεπιθύμητος ο Ερντογάν στη Θράκη»-Ψήφισμα 22 τοπικών συλλόγων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίσκεψη Ερντογάν: Το πρόγραμμα του Τούρκου προέδρου

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Πώς σχολιάζει ο γερμανικός Τύπος την επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα