Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Ελένη Χρονοπούλου: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη

Σε προεκλογική ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη στη Νέα Φιλαδέλφεια, έδωσε απόψε το παρών η Ελένη Χρονοπούλου, η νεαρή δικηγόρος που κατήγγειλε τον ευρωβουλευτή, Αλέξη Γεωργούλη.

Η Ελένη Χρονοπούλου που έχει κατονομάσει τον Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό της, παρακολούθησε μαζί με πλήθος κόσμου την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη, σε ανοιχτή εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στη Νέα Φιλαδέλφεια, το βράδυ της Παρασκευής, 21 Απριλίου.

Τουλάχιστον δυο φορές έχει καταθέσει η Ελένη Χρονοπούλου για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού και του ξυλοδαρμού από τον πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, η πρώτη κατάθεση δόθηκε τον Ιανουάριο του 2020, όταν η κ. Χρονοπούλου καταγγέλλει τον βιασμό και τις σωματικές βλάβες και αναφέρει την ιδιότητα του Αλέξη Γεωργούλη, αλλά όχι το όνομά του.

Η Ελένη Χρονοπούλου είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA: 

Διαβάστε επίσης

Οικονόμου: Έχουμε μπροστά μας τις εκλογές της 21ης Μαΐου κι εκεί επιδιώκουμε μια καθαρή εντολή

Καλλιόπη Σπανού: Ποια είναι η υπηρεσιακή υπουργός Εσωτερικών