Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

ΕΛΑΣ: Ο αστυνομικός που εμπλέκεται στον καυγά με τον Νίκο Παππά είναι απόστρατος

Το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, με ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει ότι το άτομο στο οποίο αναφέρονται διάφορα δημοσιεύματα σχετικά με τις αναρτήσεις που έχει κάνει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έχει αποστρατευτεί από το 2021. Συγκεκριμένα η ΕΛΑΣ αναφέρεται στον απόστρατο αστυνομικό που ενεπλάκη σε διαδικτυακό καυγά με τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ ήρθε έπειτα από χθεσινή ανάρτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα που αναρωτιόνταν αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος  «ανήκει ακόμα στην Ελληνική Αστυνομία;». Συγκεκριμένα η κ. Ακρίτα έγραψε συνοδεύοντας την ανάρτηση με σχετικές φωτογραφίες :

«Τον αστυνομικό Κωνσταντίνο Ηλιόπουλο τον είχα ξεμπροστιάσει το 2019 γι’ αυτή του την ανάρτηση. Μετά από αυτό η ΝΔ τον διέγραψε.
Αλήθεια, ανήκει ακόμα στην Ελληνική Αστυνομία;».

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε αστυνομικό και σε ‘αναρτήσεις’ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι ο ανωτέρω δεν υπηρετεί πλέον στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς από το 2021 έχει αποστρατευθεί».

Διαβάστε επίσης:

Πυροσβεστική: 25 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα

Λάρισα: Σε φυλάκιση καταδικάστηκε άνδρας για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συζύγου και της κόρης του

Σεξιστική επίθεση του ευρωβουλευτή Νίκου Παππά κατήγγειλε η Χριστίνα Τσιλιγκίρη: «Ήσυχα Χριστινάκι, εγώ δεν αξιοποίησα το κρεβάτι μου»