ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έκτακτες κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις, στους βαθμούς του αντιστρατήγου και υποστρατήγου, του αντιναυάρχου και υποναυάρχου ΠΝ και του αντιπτεράρχου και υποπτεράρχου ζήτησε ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Δένδιας από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δημήτριο Χούπη.
Όπως ανακοινώθηκε, σκοπός των έκτακτων κρίσεων είναι η επιτάχυνση των ρυθμών υλοποίησης της νέας Δομής Δυνάμεων στο πλαίσιο της «Ατζέντας 2030» για τη μεταρρύθμιση στις Ένοπλες Δυνάμεις, ο εξορθολογισμός του αριθμού των ανωτάτων αξιωματικών και η προσαρμογή στις σύγχρονες επιχειρησιακές απαιτήσεις της πρόσφατα εγκριθείσας νέας Δομής Δυνάμεων.
Διαβάστε επίσης
Ιταλία: Ο υπουργός Εξωτερικών Ταγιάνι επισκέπτεται τη Δαμασκό
ΙΟΒΕ: Σε υψηλό 16ετίας το οικονομικό κλίμα στην Ελλάδα το 2024
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πούτιν για Ουκρανία: Ναι στην κατάπαυση του πυρός, αλλά μόνο αν οδηγήσει σε μακροπρόθεσμη ειρήνη
- BriQ Properties: Πούλησε δύο ορόφους στον Πύργο Αθηνών έναντι 4,2 εκατ. ευρώ
- Δ. Γερογιάννης (Aegean): Επενδύουμε στη Θεσσαλονίκη – Διαθέτει όλα τα εφόδια για να γίνει ένας ακόμα πιο δυναμικός διεθνής προορισμός
- Τριμερής συνάντηση – ΥΠΕΞ Κύπρου και Ισραήλ: «Η Τριμερής στηρίζεται στις κοινές αξίες, τα συμφέροντα και την περιφερειακή στρατηγική συνεργασία
