Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τα πρώτα αποτελέσματα από Υδρα και Μεγανήσι, Λιβαδειά και περιοχές της Κοζάνης

Οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

Οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

Βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ στην Ύδρα και το Μεγανήσι.

Το Μεγανήσι ήταν η πρώτη κάλπη που έβγαλε αποτέλεσμα από τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα, με τον Παύλο Γερουλάνο να έρχεται πρώτος σε ψήφους.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ilefkada.gr, οι κάλπες έκλεισαν στις 4, όπως είχε ανακοινωθεί, και οι 63 ψηφοφόροι ανέδειξαν δεύτερη την Άννα Διαμαντοπούλου και τρίτο τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Σημειώνεται ότι στις εκλογές του 2021 είχαν ψηφίσει 70 άτομα.

ΠΑΣΟΚ: Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο Μεγανήσι
Ψήφισαν: 63

ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ: 25
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: 12
ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ: 11
ΔΟΥΚΑΣ: 8
ΚΑΤΡΙΝΗΣ: 3
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: 1
ΑΚΥΡΑ: 3

Στα υπόλοιπα εκλογικά τμήματα η εκλογική διαδικασία συνεχίζεται έως τις 20:00, μετά την παράταση που δόθηκε λόγω αυξημένης προσέλευσης.

Γνωστά αρχίζουν και γίνονται τα πρώτα αποτελέσματα του α’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ, μετά και το κλείσιμο των καλπών στις 20:00.

Μετά τα αποτελέσματα στο Μεγανήσι, γνωστά έγιναν τα αποτελέσματα και σε άλλο ένα νησί, στην Ύδρα. Την πρωτιά στο νησί του Αργοσαρωνικού καταλαμβάνει ο Παύλος Γερουλάνος.

Τα αποτελέσματα των εκλογών του ΠΑΣΟΚ στην Ύδρα

Συγκεκριμένα, επί των 110 έγκυρων ψηφοδελτίων στο νησί ο Παύλος Γερουλάνος έλαβε 41 ψήφους, ενώ ακολουθεί η Αννα Διαμαντοπούλου με 31. Τρίτος ο Χάρης Δούκας με 14. Ο Νίκος Ανδρουλάκης 12, εννέα ψήφους πήρε ο Μιχάλης Κατρίνης και τρεις ψήφους η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Τα αποτελέσματα από τη Λιβαδειά

Τα αποτελέσματα από την Άνω Κώμη Κοζάνης

Τα αποτελέσματα από τη Νεάπολη Κοζάνης

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Έκλεισαν οι κάλπες, ψήφισαν πάνω από 300.000 – Live τα αποτελέσματα

UBS, Optima Bank και Pantelakis Securities «ποντάρουν» στις ελληνικές τράπεζες

Χέρτζογκ σε Λιβανέζους και Ιρανούς μέσω Al-Arabiya: Θέλω να απευθυνθώ στον λαό του Λιβάνου και στον λαό του Ιράν, ξυπνήστε!