• Πολιτική

    Εκλογές 2023: Τα «μαζεύει» τώρα η Έλενη Χρονοπούλου: Έκανα σαρδάμ

    • NewsRoom
    Ελένη Χρονοπούλου

    Ελένη Χρονοπούλου, υποψήφια του ΠΑΣΟΚ


    Στο στόχαστρο της γαλάζιας Ομάδας Αλήθειας, μπήκε η φορολογική πολιτική του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την παρουσίαση του προγράμματος του Κινήματος από την Ελένη Χρονοπούλου.

    Η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, Ελένης Χρονοπούλου κλήθηκε να αναλύσει το οικονομικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και η δυσκολία του εγχειρήματος αυξήθηκε όταν οι ερωτήσεις εστίασαν στις προτάσεις του κόμματος για τη φορολογική πολιτική.

    «Θα μειώσουμε κάποιους φόρους και θα αυξήσουμε κάποιους άλλους» εξήγησε μιλώντας στην ΕΡΤ για τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ και την κοστολόγησή τους με τη φράση αυτή να είναι αρκετή για «επίθεση» από τη γαλάζια Ομάδα Αλήθειας που δημοσιεύει το βίντεο συνοδευόμενο από το φαρμακερό σχόλιο «Θα αυξήσουν φόρους, αλλά δεν είναι πρόχειροι να μας πουν ποιους και πόσο. Καταλάβαμε…»

    Με ανάρτησή της λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας η κυρία Χρονοπούλου επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τη δήλωσή της σε εκπομπή της ΕΡΤ, υποστηρίζοντας πώς όσα είπε ήταν… σαρδάμ.

    «Παιδιά ευχαριστώ θερμά για το πρώτο μου viral @omadaalithias αλλά δυστυχώς -για εσάς- δεν υπάρχει είδηση, έπαθα σαρδάμ. Να μειώσουμε ήθελα να πω προφανώς, όχι να αυξήσουμε» έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter η Ελένη Χρονοπούλου.

    Διαβάστε επίσης

    Ελένη Χρονοπούλου (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ): Θα αυξήσουμε κάποιους φόρους και κάποιους θα μειώσουμε

    Εκλογές 2023: Πού και πώς ψηφίζουμε στις 25 Ιουνίου

    ──────────────────



    ΣΧΟΛΙΑ