Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Εκλογές 2023 – Χατζησωκράτης για κυβέρνηση ηττημένων: Δεν απορρίπτουμε τίποτα

Δημήτρης Χατζησωκράτης

Δημήτρης Χατζησωκράτης

Μετά τις δηλώσεις των Γιάννη Δραγασάκη, Ευκλείδη Τσακαλώτου, Θανάση Παπαχριστόπουλου και Γιώργου Τσίπρα, ο κ. Δημήτρης Χατζησωκράτης δεν απορρίπτει το ενδεχόμενο της κυβέρνησης ηττημένων.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Χατζησωκράτης απάντησε στο ερώτημα αν υποστηρίζει το σενάριο σχηματισμού κυβέρνησης ηττημένων την πρώτη Κυριακή ως εξής: «η άποψή μας είναι σαφής και σταθερή και δημόσια διατυπωμένη προς όλα τα κόμματα» και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν φαίνεται ότι θα πάρουμε 46% και είναι προφανές ότι θα πάμε σε κυβέρνηση συνεργασίας. Θέλουμε κυβέρνηση συνεργασίας και θεωρούμε ότι για να διευκολυνθεί αυτό κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να καθίσουμε δηλαδή στο τραπέζι, χρειάζεται να είμαστε εμείς πρώτο κόμμα για να πάρουμε την πρώτη εντολή. Όμως θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα γεγονότα το βράδυ των εκλογών. Για να μιλήσουμε με το ΠΑΣΟΚ το οποίο θέλει να κουβεντιάσει είτε με το ένα είτε με το άλλο κόμμα να έχουμε εμείς την πρωτοβουλία».

Διαβάστε επίσης:

Οικονόμου: Έχουμε μπροστά μας τις εκλογές της 21ης Μαΐου κι εκεί επιδιώκουμε μια καθαρή εντολή