Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

«Έφοδο» έξω από το σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη έκαναν ο Ρουβίκωνας

Τι θα πει ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Το πακέτο στήριξης 2,5 δις και το στοίχημα της εμπιστοσύνης

Κυριάκος Μητσοτάκης

Το σπίτι του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, «επισκέφθηκαν» το απόγευμα της Πέμπτης δεκαπέντε μέλη της ομάδας Ρουβίκωνας.

Πετώντας φέιγ βολάν και φωνάζοντας συνθήματα τα μέλη του Ρουβίκωνα εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους. Υπενθυμίζεται πως ο κ. Μητσοτάκης είχε διαμαρτυρηθεί έντονα προς τον πρόεδρο της Βουλής για το περιστατικό με τη διαμαρτυρία του Ρουβίκωνα έξω από τη Βουλή.

Όπως και τότε, έτσι και τώρα δεν υπήρξε καμία προσαγωγή.

Με ανάρτησή του σε γνωστό αντιεξουσιαστικό site o Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη:

«Σήμερα το απόγευμα στις 19:00 πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στο σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Λυκαβηττό. Πετάχτηκαν τρικάκια και φωνάχτηκαν συνθήματα. Όλοι/ες οι σύντροφοι/σες αποχώρησαν χωρίς να γίνει καμία προσαγωγή» ανέφερε η αναρχική συλλογικότητα. Δεν έχει γίνει κάποια προσαγωγή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δικαιολογίες Βούτση σε Μητσοτάκη για Ρουβίκωνα: «Ήταν μια απλή έκφραση διαμαρτυρίας, έγινε μπέρδεμα στη συνεννόηση»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ν. Τόσκας: Δώσαμε εντολή στην Αστυνομία να γυρίσει πίσω στη Βουλή τα μέλη του Ρουβίκωνα επειδή δεν ήταν βίαιοι!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βέλη Μητσοτάκη στην κυβέρνηση: Κάνατε την αστυνομία ταξιτζήδες του Ρουβίκωνα