Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Το αιχμηρό σχόλιο του Άδ. Γεωργιάδη για τον Φώτη Κουβέλη

Γεωργιάδης για ανατιμήσεις: Θα πάρουμε μέτρα αν χρειαστεί - Δεν χρειάζεται πανικός

Η μεγάλη έκπληξη του μίνι ανασχηματισμού ήταν σίγουρα ο Φώτης Κουβέλης, ο πρώην επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ και μέλος της «τριανδρίας» που σχημάτισε την κυβέρνηση Σαμαρά, (Σαμαράς-Βενιζέλος-Κουβέλης), ο οποίος αναλαμβάνει αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, στη θέση του Δημήτρη Βίτσα.

Ένας από τους πρώτους που έσπευσε να σχολιάσει την τοποθέτηση του Φώτη Κουβέλη στη κυβέρνηση ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θυμήθηκε την στάση που κράτησε ο Φώτης Κουβέλης κατά την διαδικασία εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας, όταν αρνήθηκε να αναλάβει ο ίδιος την θέση προκειμένου να υποστηρίξει τον Αλέξη Τσίπρα και να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές

«Ο Φώτης Κουβέλης στην Κυβέρνηση….Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη…» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twittter, χρησιμοποιώντας μια από τις αγαπημένες φράσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Αργότερα το βράδυ επανήλθε με δεύτερο σχόλιο: «Ποιος άνθρωπος θα προτιμούσε από το να γίνει Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας να καταντήσει Αναπληρωτής του Πάνου Καμμένου;…ο Φώτης Κουβέλης…»

ΠΑΣΟΚ: Συγχαρητήρια στον νέο υφιστάμενο του Καμμένου

Δηκτικό ήταν και το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ, αναφορικά με την τοποθέτηση του κ. Κουβέλη αλλά και τον ίδιο τον ανασχηματισμό.

Συγκεκεριμένα αναφέρει: «Ο ανασχηματισμός της επιδότησης ενοικίου, οδηγεί σε εικόνα αποδρομής της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. Συγχαρητήρια στον νέο υφιστάμενο του Καμμένου, τον κ. Φώτη Κουβέλη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός – Μεγάλη έκπληξη ο Φώτης Κουβέλης, ο Δραγασάκης υπουργός Οικονομίας