Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Δραγασάκης: Αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ – Βολές κατά Κασσελάκη

Ο Γιάννης Δραγασάκης που αντέδρασε έντονα

Ο Γιάννης Δραγασάκης

Την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο facebook ο Γιάννης Δραγασάκης, κάνοντας λόγο για εκφυλιστικές εξελίξεις στο κόμμα και αφήνοντας ευθείες βολές κατά του Στέφανου Κασσελάκη, τον οποίο εγκαλεί για υπονόμευση της εσωτερικής δημοκρατίας και …απο-αριστεροποίηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Δραγασάκης επισημαίνει πως πλέον «μόνος αποδεκτός κανόνας είναι η συχνά αδιευκρίνιστη και ευμετάβλητη βούληση του αρχηγού», ενώ ξεκαθαρίζοντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή, σημειώνει : «Δεν θα ήθελα, από δική μου αδράνεια, να βρεθώ εγκλωβισμένος σε ένα κόμμα το οποίο δεν θα έχει πλέον καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ που υπηρέτησα από την ίδρυσή του και είμαι περήφανος που συνέβαλα στη δημιουργία του».

Εξάλλου , χαρακτηρίσε προσβολή τη συζήτηση για τα «μαύρα ταμεία» αφήνοντας εκ νέου βολές κατά Κασσελάκη: Η «συζήτηση που άνοιξε, με πρωτοβουλία της ηγεσίας, για «μαύρα ταμεία» αποτελεί τεράστια προσβολή για τα χιλιάδες μέλη του κόμματος που προσέφεραν ανιδιοτελώς και με το υστέρημα τους (…) Ήταν ένα μεγάλο δώρο στη Δεξιά και όλους όσους υποστηρίζουν ότι «όλοι είναι το ίδιο», αναφέρει.

«Ο κ. Κασσελάκης παρέλαβε ένα αριστερό κόμμα με προβλήματα και «παραδίδει» πολύ περισσότερα προβλήματα χωρίς αριστερό κόμμα, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μπει σε διαδικασία από-αριστεροποίησης» τόνισε, συνεχίζοντας την κριτική στον πρόεδρο του κόμματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Δραγασάκης, ο οποίος υπήρξε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Τσίπρα, είχε, τον περασμένο Δεκέμβριο, ανακοινώσει την παραίτησή του από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, δηλώνοντας, ωστόσο, ότι θα παραμείνει μέλος του.

Δείτε την ανάρτηση: