ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πολιτικό γεγονός και πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Χασαπόπουλου «Τα Αδημοσίευτα»
Ο Χάρης Δούκας χαρακτήρισε εξαιρετική τη συζήτηση που είχε με την ‘Αννα Διαμαντοπούλου στο γραφείο της και η οποία έγινε έπειτα από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής.
«Mιλήσαμε για την αναγκαία σύνθεση διαφορετικών ρευμάτων και τάσεων για ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ που θα νικήσει. Σε κάθε περίπτωση με την ‘Αννα θα είμαστε μαζί την επόμενη μέρα», ανέφερε ο κ. Δούκας.
Στη συνέχεια, απαντώντας σε ερώτηση για τη διεξαγωγή του ντιμπέιτ, ο Χάρης Δούκας τόνισε: «Από την πρώτη στιγμή έχω πει ότι είμαι διαθέσιμος. Δεν έχω βάλει καμία εκδήλωση στο πρόγραμμά μου τις επόμενες μέρες για να υπάρχει ευελιξία και να οριστεί ημερομηνία».
Διαβάστε επίσης:
Ασπρόπυργος: Φωτιά ξέσπασε σε περιοχή με ξερά χόρτα
Νίκος Ανδρουλάκης: Ο κόσμος μου πιστώνει ότι το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε αυτόνομο και δυνατό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φόροι 6 στα 10 ευρώ του ληξιπρόθεσμου χρέους – Γιατί ρυθμίζουν μόνο οι μικροοφειλέτες
- Ποια είναι η lululemon και γιατί βάζει την Ελλάδα στο ραντάρ της
- Κανάρης (Vodafone): Εξαγορές στο ICT – Είσοδος σε Άμυνα και συνεργασίες στην ενέργεια
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Ναι στον διάλογο με τους αγρότες, όχι στην αχρείαστη ταλαιπωρία της κοινωνίας,