Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Δυσαρέσκεια κύκλων της Ιεράς Σύνοδου με την αναφορά του Κοτζιά εναντίον της

Κοτζιάς

Ο τέως υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς

Την δυσαρέσκεια κύκλων της Ιεράς Συνόδου προκάλεσε η απαίτηση του Νίκου Κοτζιά από την Εκκλησία της Ελλάδας να καταδικάσει «χωρίς μεν και αλλά», την απειλητική επιστολή που εστάλη εναντίον του, συνδέοντάς την για μια ακόμα φορά με την πολιτική και τα κόμματα.

«Ουδείς αντιλαμβάνεται γιατί ο κ. Κοτζιάς, επωνύμως αυτή τη φορά, απευθύνεται στην Ιερά Σύνοδο και στην Εκκλησία» σχολιάζουν οι κύκλοι της Εκκλησίας, συμπληρώνοντας πως «η καταδίκη είναι αυτονόητη, προφανώς!»

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο υπουργός Εξωτερικών επιτίθεται στην Εκκλησία της Ελλάδο, στοχοποιώντας την ως ένα είδος πολιτικού αντιπάλου της. Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφαση της Εκκλησίας της Ελλάδος αναφορικά με την απόφασή της να εναντιωθεί στη χρήση του ονόματος «Μακεδονία» από την πΓΔΜ , είχε επιτεθεί με Non paper εναντίον της ταυτίζοντάς την με την Χρυσή Αυγή.

Στην ανάρτησή του στο twitter ο κ. Κοτζιάς ζητούσε από ΝΔ και Ιερά Σύνοδος να καταδικάσουν τις απειλές εναντίον του, κατηγορώντας παράλληλα ως ηθικούς αυτουργούς κανάλια και έντυπα που τον «συκοφαντούν για να τον στοχοποιήσουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κοτζιάς για απειλές: Συγκεκριμένα έντυπα και κανάλια με στοχοποίησαν

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε ποια υπουργεία έστειλαν απειλητικές επιστολές

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η ΝΔ καταδικάζει τις απειλές κατά του Κοτζιά