ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, με ομόφωνη απόφασή του, τον 46χρονο λέκτορα του ΑΠΘ για την δολοφονία με αρσενικό της συζύγου του και της γιαγιά της. Ο λέκτορας, συμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, καταδικάστηκε σε δις ισόβια, καθώς οι δικαστές δεν του αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό.
Την ενοχή του είχε ζητήσει ζήτησε η εισαγγελέας της έδρας η οποία είχε σημειώσει πως «ούτε οι πιο επικίνδυνοι κατά συρροήν δολοφόνοι δεν έχουν διαπράξει τέτοια εγκλήματα».
«Σκότωσε όχι μόνο μία φορά τη γυναίκα του, αλλά τόσες φορές, όσες χορήγησε το δηλητήριο. Την έβλεπε να λιώνει, να παραλύει, άντεξε σ’ αυτό το θέαμα. Ήθελε να το βλέπει. Έμεινε αμετανόητος μέχρι το τέλος. Στέρησε από μία μάνα να αγκαλιάσει το παιδί της, πριν φύγει από τη ζωή. Πήρε έναν ακόμη άνθρωπο (τη γιαγιά) για να συσχετιστούν οι δύο πράξεις», ανέφερε νωρίτερα η εισαγγελέας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Προφυλακιστέος ο λέκτορας του ΑΠΘ για το φόνο της συζύγου του με αρσενικό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Live η ομιλία του πρωθυπουργού για τον προϋπολογισμό του 2026
- Λεωφορεία: Το ωράριο δρομολογίων και οι στάσεις εργασίας των οδηγών
- Κωστής Χατζηδάκης: Πρόσθετο πακέτο 160 εκατομμυρίων για στήριξη κτηνοτρόφων, βαμβακοπαραγωγών και σιτοπαραγωγών
- ΕΕ: Αναθεωρεί το στόχο για την πλήρη απαγόρευση πώλησης νέων βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων οχημάτων το 2035