Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Δημοσκόπηση Prorata: Προβάδισμα 8 μονάδων για τη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

δημοσκόπηση

Σημαντική διαφορά 8 μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Prorata για την Εφ.Συν, αναφορικά με τη δυνητική εκλογική επιρροή των κομμάτων. Πιο αναλυτικά, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκεντρώνει ποσοστό 34% έναντι 26% του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Κίνημα Αλλαγής με 14% και ακολουθούν ΚΚΕ με 13%, Χρυσή Αυγή με 9%, Ένωση Κεντρώων με 7%, Ελληνική Λύση με 6%, Λαϊκή Ενότητα με 5% ενώ το ίδιο ποσοστό συγκεντρώνουν Πλεύση Ελευθερίας, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΜεΡΑ25 και Εθνική Ενότητα.

Σχετικά με το αν η σύσταση γραφείου κάνναβης εντός του υπουργείου Υγείας θα συμβάλει στη ρύθμιση του ζητήματος της παραγωγής κάνναβης για θεραπευτική χρήση με το 56% να απαντά «ναι», το 31% «όχι», το 10% «ούτε συμφωνώ, ούτε διαφωνώ» και το 3% «δεν γνωρίζω-δεν απαντώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποσειδώνια 2018: Σήμερα τα εγκαίνια της έκθεσης παρουσία Τσίπρα και Κουρουμπλή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο παραλήρημα από τον Νίκο Καρανίκα: «Αμόρφωτα εθνίκια» οι συγχωριανοί του που «ουρλιάζουν για τον Μέγα Αλέξανδρο»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η ώρα του «μασάζ»: Τσακαλώτος και Σταθάκης ενημερώνουν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τα προαπαιτούμενα