ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια – αναμενόμενη από πολλούς – ανατροπή έκρυβε η τελευταία δημοσκόπηση της Opinion Poll για λογαριασμό του Action24, με το ΠΑΣΟΚ να ξεπερνά για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια τον ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση ψήφου.
Ειδικότερα, η ΝΔ προηγείται στην εκτίμηση ψήφου με 38,5% έναντι 16% του ΠΑΣΟΚ και 14,7% του ΣΥΡΙΖΑ. Στην τέταρτη θέση ακολουθεί το ΚΚΕ με 10,6%, ενώ 5,9% συγκεντρώνει η Ελληνική Λύση. Ακολουθεί η Νίκη με 3,9%, οι Σπαρτιάτες με 3%, η Πλεύση Ελευθερίας με 2,5% και το ΜέΡΑ25 με 2,4%.
Το 68,6% των ερωτηθέντων δηλώνει «καθόλου» ικανοποιημένο για την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εποχή Κασσελάκη, ενώ το 50% θεωρεί ότι με αυτόν τον πρόεδρο, το κόμμα θα συνεχίσει να χάνει δυνάμεις, έναντι του 39% που θεωρεί ότι θα ενισχυθεί. Το 80% δε θεωρεί ότι θα υπάρχουν και άλλα διασπαστικά φαινόμενα στο κόμμα.
Στα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες, η ακρίβεια είναι στην πρώτη θέση με 61,1%, η Οικονομία με 38,4% στη δεύτερη και η ανεργία τρίτη με 16,7%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νουριέλ Ρουμπινί στο mononews.gr: Στο σωστό δρόμο ο Μητσοτάκης, «ευλογία» για την Ευρώπη ο Τραμπ
- Το ράλι της METLEN, η Groupama και τα Κανόνια του Ναβαρόνε, τι συμβαίνει στο ΜΜ, τι λέει ο Ρουμπινί στο mononews και ποιος εφοπλιστής φτιάχνει βίλα στο Ελληνικό
- Τα απλά, τα περίπλοκα, τα λίγα, τα πολλά που θέλει ο Τραμπ
- Εξάρχεια και Δουκάτο Αθηναίων
