• Πολιτική

    Διαμαντοπούλου για Δούκα: Να αφήσει τους σκυλοκαβγάδες, δεν τον βοηθάνε

    • NewsRoom
    Άννα Διαμαντοπούλου

    H Άννα Διαμαντοπούλου στη διευρυμένη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ (Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές)


    «Συστάσεις» προς τον Χάρη Δούκα να μην μπει σε σκυλοκαβγάδες με τους άλλους υποψηφίους προέδρους του ΠΑΣΟΚ, έκανε απόψε η Άννα Διαμαντοπούλου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ.

    Απαντώντας σε ερώτηση της δημοσιογράφου σύμφωνα με την οποία ο Χάρης Δούκας την κατηγορεί ότι ήταν απούσα από το ΠΑΣΟΚ τα δύσκολα χρόνια, η κα Διαμαντοπούλου σημείωσε: «Οι σκυλοκαβγάδες δεν βοηθάνε ούτε τον ίδιο ούτε το ΠΑΣΟΚ. Και να του θυμίσω ότι αυτός ήρθε στο γραφείο μου για να ξεκινήσει την εκστρατεία του ως δήμαρχος, στην οποία τον στήριξα απολύτως και δημόσια και με πολλούς τρόπους. Επομένως, μαζί ήμασταν. Δεν ξέρω τώρα τι έπαθε. Εγώ θα έλεγα να μην κολλήσει ΣΥΡΙΖΑ. Θα τον παρακαλούσα».

     «Πάμε να εκλέξουμε τον επόμενο πρωθυπουργό. Ας πει ο καθένας αυτά που θέλει για το ΠΑΣΟΚ» σημείωσε επίσης στη συνέντευξή της η κα Διαμαντοπούλου προτρέποντας τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να πάνε μαζικά να ψηφίσουν στις εκλογές.

    «Τα πιο δύσκολα χρόνια του ΠΑΣΟΚ είναι τα χρόνια της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου. Είναι οι εποχές που έμπαιναν στα σπίτια μας βόμβες, που είχαμε φωτιές στις πλατείες και ήμουν εκεί. Επειδή το λένε και το ξαναλένε, ξέρετε αυτό το ποιηματάκι του Ζαχαρία Παπαντωνίου ‘’έβηξε, ξερόβηξε και είπε καλησπέρα’’, εάν δεν έχουν να μιλήσουν για τον εαυτό τους – μιλώ για τα στελέχη, δεν μιλώ μόνο για τους συνυποψηφίους μου – να υπηστηρίξουν θέσεις, να πουν τι θέλουμε να κάνουμε για το αύριο, για το μέλλον… Εγώ σε αυτές τις εκλογές δεν κατέβηκα για να μαλώσω με κανέναν. Κατέβηκα να ενώσω. Να ενώσω όλο το ΠΑΣΟΚ μέσα σε έναν αέρα προοπτικής, σε μια νέα πορεία. Και το κάνω και με βάθος γνώσης και της ιστορίας μας και της πορείας μας και όλης της διαδρομής μας. Εκεί θα επιμείνει. Δεν πρόκειται να μπω άλλο σε αυτή την ιστορία που ουσιαστικά διώχνει κόσμο, δεν φέρνει» σημείωσε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις της.

    Διαβάστε επίσης

    Ν. Χαρδαλιάς στη συνάντηση με τον Γ. Μώραλη: «Βελτιώνουμε μέρα με τη μέρα την καθημερινότητα των πολιτών του Πειραιά»

    Στέφανος Κασσελάκης: «Πρέπει να υπάρχει διαφάνεια στα αστυνομικά τμήματα»

    Τάκης Θεοδωρικάκος: Nέο πακέτο ενίσχυσης για επιχειρηματίες που επλήγησαν από τις θεομηνίες και είχαν εξαιρεθεί



    ΣΧΟΛΙΑ