ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην τελευταία δενδροφύτευση για το 2022 της πρωτοβουλίας «Όλοι Μαζί Μπορούμε», στην Πεντέλη, συμμετείχε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.
Το περιβάλλον είναι η τεράστια πρόκληση που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα στον 21ο αιώνα, διαμήνυσε από την Πεντέλη ο Ν. Δένδιας.
«Δεν είναι μόνο εδώ ότι βοηθάμε να αναπνεύσει η Αττική, η Αθήνα, ότι η Πεντέλη παίρνει πάλι ζωή, είναι ότι δημιουργούμε περιβαλλοντική συνείδηση κυρίως στους νέους ανθρώπους. Αν δεν προστατεύσουμε το περιβάλλον, η ανθρωπότητα δεν θα πάει μπροστά» τόνισε επίσης ο υπουργός Εξωτερικών.
Τέλος, ο Νίκος Δένδιας δεσμεύθηκε πως θα επιστρέψει και μόνος του «για να δω τι γίνονται τα παιδιά μου».
Διαβάστε επίσης
Μητσοτάκης: Επαναπατρισμός των Γλυπτών του Παρθενώνα, όπως έγινε με το θραύσμα Fagan
Ελληνοτουρκικά: Τετ-α-τετ των συμβούλων Μητσοτάκη και Ερντογάν με τη συμμετοχή της Γερμανίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μονακό: Οι εντυπωσιακές πριγκιπικές παρουσίες στον καθιερωμένο «Χορό των Ρόδων»
- Wall Street: Πτωτικό άνοιγμα στη τελευταία συνεδρίαση του χειρότερου μήνα από το 2022 – Βουλιάζει η μετοχή της Tesla
- Εριέττα Κούρκουλου: Οι ευχές στη Μαριάννα Λάτση και οι αδημοσίευτες φωτογραφίες
- Eurobank: Στις 30 Απριλίου η ΓΣ για την διανομή μερίσματος €0,105 ανά μετοχή
