Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Δένδιας για τα 50 χρόνια της ΝΔ: Οδηγός μας τα λόγια του Κωνσταντίνου Καραμανλή – Η ανάρτηση

Νίκος Δένδιας

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας

«Η παράταξις της Νέας Δημοκρατίας υπόσχεται ότι δεν θα φεισθεί κόπων και θυσιών για να καταστήσει την Ελλάδα ισχυρή και απρόσβλητη».

Χρησιμοποιώντας αυτολεξεί τα λόγια του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας έκανε αναφορά με αφορμή την συμπλήρωση των 50 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, ενώ το απόγευμα αναμένεται η ομιλία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη για τη συμπλήρωση μισού αιώνα ζωής του κυβερνώντος κόμματος.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Άμυνας σχολίασε στο Χ:

«Η παράταξις της Νέας Δημοκρατίας υπόσχεται ότι δεν θα φεισθεί κόπων και θυσιών για να καταστήσει την Ελλάδα ισχυρή και απρόσβλητη. Με εκσυγχρονισμένες τις Ένοπλες Δυνάμεις η ανεξαρτησία της Ελλάδος θα κατοχυρωθεί. Και θα είναι σεβαστή από όλους, χωρίς την ανάγκη άλλων προστατών εκτός από τους συλλογικούς οργανισμούς στους οποίους θα μετέχει με την ελεύθερη βούλησή της και σύμφωνα με τα πάγια συμφέροντα του Ελληνισμού, στα οποία περιλαμβάνεται και η μοίρα της Κύπρου».

Και προσθέτει: «Πενήντα χρόνια μετά, τα λόγια αυτά του Κωνσταντίνου Καραμανλή, από την Ιδρυτική Διακήρυξη της Νέας Δημοκρατίας στις 4/10/1974, παραμένουν οδηγός μας».

H ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης:

«Ανακαινίζω Νοικιάζω» – Καταβολή επιδότησης έως 6.000 ευρώ τον Οκτώβριο 

Έντονες αντιδράσεις για το «ο Ιωνάς δεν ήταν αθώος» των Παλαιστινίων της Ελλάδας – Αισχρή η ανακοίνωση λέει ο Α. Γεωργιάδης

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ομιλία  απόψε για τα 50 χρόνια της ΝΔ