Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Δεν τους σκιάζει φοβέρα καμιά! Tα “τσακάλια” στη δημοτική αστυνομία του Καμίνη δεν υπολογίζουν ούτε τρόικες ούτε υπουργούς!

ειδικά μισθολόγια

Έχουμε ξαναγράψει για τον υπερβάλλοντα ζήλο των “σούπερμαν” στη δημοτική αστυνομία της Αθήνας, οι οποίοι ξηλώνουν ό,τι πινακίδα βρουν μπροστά τους από τα ΙΧ που είχαν την ατυχία να σταθμεύσουν στο κέντρο της Αθήνας.

Από τα “τσακάλια” του Καμίνη δεν ξέφυγε ούτε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, ενώ από “καθαρή τύχη γλίτωσε” η εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντέλια Βελκουλέσκου.

Ο οδηγός του υπουργού είχε σταθμεύσει το υπηρεσιακό όχημα στην οδό Αμερικής. Κατά τη διάρκεια όμως της συνάντησης του κ. Σταθάκη με την εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην Τράπεζα της Ελλάδας πέρασε η “ατρόμητη περίπολος” της δημοτικής αστυνομίας και επιτέλεσε στο ακέραιο το έργο της: αφαίρεση πινακίδων και μία μεγαλοπρεπέστατη κλήση στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου!

Το αυτοκίνητο της Ντέλιας Βελκουλέσκου τη γλίτωσε γιατί πήγε στο υπόγειο γκαράζ της Τράπεζας. Αχ αυτοί οι απερίσκεπτοι οδηγοί που αφήνουν τα ΙΧ τους όπου να ΄ναι!

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης είχε μιλήσει για το μέτρο κατά της «αντικοινωνικής στάθμευσης», με τις δαγκάνες που τοποθετούνται σε παράνομα σταθμευμένα ΙΧ: «Το να παρκάρει κάποιος το αυτοκίνητό του στη μέση μιας πλατείας ή σε ράμπα για τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα δεν είναι ανάγκη, είναι κακή νοοτροπία», είπε για να συμπληρώσει ότι μετά από δυο-δυόμιση χρόνια απουσίας της Δημοτικής Αστυνομίας, η κατάσταση στο θέμα της στάθμευσης επιδεινώθηκε.  «Αυτό το μέτρο θα λειτουργήσει παραδειγματικά, ώστε να έχουμε σύντομα μια σαφή βελτίωση», εκτίμησε ο δήμαρχος Αθηναίων, ωστόσο αυτό που τηρείται ευλαβικά από τους δημοτικούς αστυνομικούς είναι η εντολή για μαζική αφαίρεση πινακίδων, αφού μόνο έτσι γεμίζουν τα ταμεία του Δήμου και ο νοών νοείτο.

Διαβάστε ακόμη:

http://www.mononews.gr/h-apotichia-tou-giorgou-kamini-sta-pezodromia-tis-polis/11355

http://www.mononews.gr/stis-dagkanes-tou-kamini-osi-parkaroun-paranoma-sto-kentro/49800

http://www.mononews.gr/o-kaminis-apo-vdomada-dagkoni/49027

http://www.mononews.gr/h-lori-keza-anakrini-se-10-erotisis-ton-antidimarcho-athinas-andrea-varela/73286