Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Δ. Τσιόδρας για Ν. Παππά: Οι χυδαίες εκφράσεις του παραπέμπουν σε μαύρες στιγμές της πολιτικής ιστορίας

Δημήτρης Τσιόδρας

Δημήτρης Τσιόδρας

Κριτική απέναντι στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νίκο Παππά ασκεί ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτριος Τσιόδρας, αναφορικά με τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς του κατά των αστυνομικών.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο LinkedIn, ο Δημήτριος Τσιόδρας έκανε λόγο για «χυδαίες εκφράσεις» και «φασιστική συμπεριφορά», ενώ παράλληλα αναρωτήθηκε «πώς το κόμμα του ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές.

 Αναλυτικά η δημοσίευση:

«Οι απειλές του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Παππά οι χυδαίες εκφράσεις του και η φασιστική συμπεριφορά του, παραπέμπουν στις πιο μαύρες στιγμές της πρόσφατης πολιτικής ιστορίας. Αναρωτιέμαι πράγματι, πώς το κόμμα του ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές. Η διαγραφή του θα έπρεπε να θεωρείται αυτονόητη. Εκτος αν ο πολιτικός αμοραλισμός τους έχει φθάσει σε τέτοια επίπεδα, ώστε όλα αυτά δεν τους προξενούν καμία εντύπωση».

Διαβάστε επίσης

Χαρίτσης: Δέσμη προτάσεων για μια νέα στρατηγική στα δεδομένα της κλιματικής κρίσης

Παύλος Μαρινάκης: Επιμένει στη διαγραφή του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά

ΝΔ: Ο κ. Κασσελάκης να κάνει το αυτονόητο και να αποπέμψει τον κ. Νίκο Παππά