ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη συνάντηση που είχε χθες ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, στο Μέγαρο Μαξίμου στάθηκε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και αντιπρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Καμμένος, σημειώνοντας πως «οι ΑΝΕΛ δεν θα ξυρίσουμε και το μουστάκι».
Ο Δημήτρης Καμμένος ακολούθησε την εντολή «απαντάμε στις προκλήσεις που δεχόμαστε». Εξάλλου αυτό είπε μιλώντας στον Αnt1, ενώ ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά πως η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ δεν δέχεται τον όρο «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων.
Υπενθυμίζεται ότι χθες αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Πάνος Καμμένος διέψευσε τα σενάρια περί ρήξης στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η συνεργασία με Τσίπρα θα πάει μέχρι τέλους».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΣΥΡΙΖΑ κατά ΣτΕ: «Το σκεπτικό της απόφασης για τα θρησκευτικά θυμίζει σκοταδιστικές απόψεις»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάνος Καμμένος: Επιστημονική φαντασία ότι θα φύγω από την κυβέρνηση-Τι είπε με τον Τσίπρα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σκοπιανό: Οι 5 προτάσεις για το όνομα-Ποια είναι η επικρατέστερη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Prodea: Στην πώληση 1.000 μετοχών προχώρησε ο Νικόλαος Ιατρού
- AS Company: Στα 31,007 εκατομμύρια τα καθαρά κέρδη της εταιρείας για το 2024
- Ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα: Στη Ρώμη τελικά και όχι στο Ομάν οι συνομιλίες μεταξύ Ουάσιγκτον και Τεχεράνης
- Ελλάκτωρ: Έως τις 6 Νοεμβρίου η άσκηση του call option της Reggeborgh
