• Άρθρα

    Τώρα ανακάλυψαν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Πολάκης είναι τοξικός; – Αρθρο παρέμβαση

    Παύλος Πολάκης

    Παύλος Πολάκης


    Τρομερό! Ο Στέφανος Κασσελάκης, ο Σωκράτης Φάμελος, η Αθηνά Λινού και όλοι οι Συριζαίοι ανακάλυψαν ότι ο Παύλος Πολάκης είναι χυδαίος.

    Ανακάλυψαν στις 25 Ιουλίου του 2024 ότι ο Παύλος Πολάκης κάνει bullying επί δικαίων και αδίκων. Και τον έδιωξαν.

    Ανακάλυψαν ότι υβρίζει με σκαιότατο τρόπο. Ότι εξευτελίζει ανθρώπους επειδή πιστεύει ότι είναι αντίπαλοί του.

    Ολος ο ΣΥΡΙΖΑ ανακάλυψε ότι ο αψύς Σφακιανός «δολοφονεί» χαρακτήρες. Απροκάλυπτα, ατιμώρητα, ανερυθρίαστα και με μοναδική δικαιολογία ότι… είναι καθαρός.

    Εδώ και μια δεκαετία που μπήκε ο Πολάκης στα σπίτια μας μέσω των μέσων ενημέρωσης και μέσω των αναρτήσεών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είδαμε και ακούσαμε τα πάντα από αυτόν.

    Χυδαίος λόγος, απροκάλυπτος σεξισμός, επιθέσεις κατά γυναικών που θα έκαναν οποιονδήποτε να ντρέπεται που αναπνέει τον ίδιο αέρα με τον Πολάκη.

    Τζάμπα μαγκιές με απειλές ότι «θα σε χώσω δέκα μέτρα μέσα στη γη». «Μεθυσμένες» μεταμεσονύκτιες αναρτήσεις στο Facebook με απειλές που είναι στα όρια της μήνυσης.

    Αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων που παραβίαζαν κάθε νόμο και διάταξη που υπάρχει. Η λέξη «πολακισμός» έγινε συνώνυμο της πολιτικής αήθειας, της πολιτικής υποκουλτούρας που παρουσίαζε χωρίς αιδώ ένας επιστήμονας, ένας γιατρός, ένας πρώην δήμαρχος κι ένας πρώην υπουργός.

    Πόσες φορές έχει καταγγελθεί ο κ. Πολάκης για επιθέσεις σε γυναίκες;

    Εξω από το Μέγαρο Μαξίμου επιτέθηκε ή όχι σε γυναίκα δημοσιογράφο και την απείλησε;

    Επιτέθηκε ή όχι με ύβρις σε συνεργάτιδα υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ την οποία δεν γνώριζε, μέσα στη Βουλή;

    Χρησιμοποίησε ακραίες εκφράσεις για κάθε πολιτικό αντίπαλο που του πήγαινε κόντρα;

    Και όλα αυτά τα γνώριζαν στον πολιτικό χώρο που τον φιλοξενούσε. Στην Αριστερά (αυτή του ΣΥΡΙΖΑ, κι όχι εκείνη του ήθους, της αξιοπρέπειας και του σεβασμού) τον ανέχονταν επί 10 και πλέον χρόνια.

    Και του δικαιολογούσαν κάθε συμπεριφορά λέγοντας: «Ε, ο Παυλής είναι λίγο οξύθυμος, έτσι είναι οι Σφακιανοί». Ή το επίσης τρομερό επιχείρημα: «Είναι καθαρός ο Πολάκης, δεν τα αρπάζει, είναι έντιμος και καλός άνθρωπος κι επιστήμονας, δεν πειράζει να λέει και μια κουβέντα παραπάνω».

    Ναι, τον ανέχθηκαν όλοι όσοι τώρα καταγγέλλουν τον «πολακισμό». Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, σύντροφοι του Πολάκη, αλλά και δημοσιογράφοι που κάποτε τον «λιβάνιζαν» (για να μην πω τον έγλειφαν) αλλά τώρα ανακάλυψαν ότι είναι… τοξικός.

    Και το χειρότερο: Σε καμιά περίπτωση δεν ζήτησε συγγνώμη. Αντίθετα. Ενιωθε υπερήφανος και πάντα επαναλάμβανε: «Θα το ξανάκανα»!!!

    Ας γελάσω, λοιπόν. Υποκριτές όλοι τους που απλά έψαχναν αφορμή να διώξουν από πάνω τους την ντροπή. Γιατί τώρα δεν τους έκανε τη δουλειά.

    Τη βρήκαν την αφορμή σε μια ακόμη επίθεση του Πολάκη σε γυναίκα. Αλλά ας μου επιτραπεί. Εχει κάνει πολύ χειρότερα ο βουλευτής Χανιών κι έπρεπε να έχει εξαφανιστεί από το πολιτικό τοπίο πολλά χρόνια πριν.

    Ο Παύλος Πολάκης είναι εξαίρετος γιατρός, όπως λένε όσοι τον έχουν ζήσει. Και είναι καλός επιστήμονας διότι έχει βοηθήσει και πολύ κόσμο.

    Αυτό, όμως, δεν δικαιολογεί κανένα καφριλίκι. Καμιά άθλια συμπεριφορά και κανένα επεισόδιο σε βάρος κανενός.

    Ο «πολακισμός» δεν διέφερε σε πολλά από τον «χρυσαυγιτισμό», στο επίπεδο του τσαμπουκά, της αήθειας και της αθλιότητας. Αργά το κατάλαβαν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το θέμα είναι να το καταλάβουν και όσοι τον ψηφίζουν.

    Θέλουμε έναν «πέτσακα» (που λένε και στην Κρήτη) να επιβάλλει κανόνες πολιτικής αλητείας; Οποιος κι αν είναι αυτός, σε οποιονδήποτε πολιτικό χώρο;

    Θέλουμε να μετατρέψουμε την πολιτική σε ριάλιτι σόου όπου ο πιο μάγκας θα κυριαρχεί;

    ‘Η θέλουμε σοβαρότητα, σεβασμό στον πολιτικό αντίπαλο, όποιος κι αν είναι αυτός, και κυρίως κανόνες ανθρώπινης συμπεριφοράς τους οποίους ο κ. Πολάκης δεν είχε.

    Και δεν θα αποκτήσει ποτέ.

    Διαβάστε επίσης:

    ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός Κοινοβουλευτική Ομάδας ο Παύλος Πολάκης
    Νατάσα Πετρούλια: Αυτή είναι η συνεργάτιδα του Αδωνι Γεωργιάδη που έβρισε ο Πολάκης και αποπέμφηκε
    Πολάκης: Πήγε στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε εξηγήσεις από τον Φάμελλο – «Θα το ξανάκανα – Να κοιτά τον εαυτό της η Λινού»



    ΣΧΟΛΙΑ