Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Άρθρα

Ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε

Τις τελευταίες ήμερες το mononews.gr δέχεται έναν πόλεμο. Έναν πόλεμο που υποδαυλίζεται από ανθρώπους που διάβασαν ρεπορτάζ , κείμενα και αναλύσεις μέσα από τις σελίδες της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που δε τους άρεσαν. Δεν έχει νόημα να πούμε ονόματα. Ξέρουν αυτοί ποιοι είναι. Οι ίδιοι και οι αξιωματικοί τους μιλάνε δεξιά και αριστερά εναντίον μας. Αυτό φυσικά καλό είναι. Αποδεικνύει ότι τα κείμενα της ιστοσελίδας έχουν (μικρή η μεγάλη δεν ξέρω) απήχηση.

Το mononews.gr ξεκίνησε το καθημερινό του ταξίδι του στις αρχές Νοεμβρίου του 2015. Μέχρι στιγμής τα πράγματα είναι συμπαθητικά. Την προηγούμενη Παρασκευή ξεπεράσαμε τους 15.000 μοναδικούς χρήστες (15.320).

Φυσικά όλοι γνωρίζουν ότι η δημιουργία και η λειτουργία μιας ενημερωτικής ιστοσελίδας είναι τιτάνιο έργο. Είμαστε όμως αποφασισμένοι να κάνουμε πολλά πράγματα ακόμα. Για παράδειγμα ήδη έχουμε δημιουργήσει μια σελίδα καθημερινής αποτίμησης των Ελλήνων που έχουν μετοχές σε όλα τα χρηματιστήρια. Η σελίδα αυτή σε λίγες ήμερες θα εμπλουτιστεί και με άλλα ονόματα. Θεωρούμε ότι είναι κάτι το ξεχωριστό αλλά αυτό θα το κρίνουν οι αναγνώστες μας. Επίσης σε λίγες εβδομάδες θα ξεκινήσει η καθημερινή αποστολή του newsletter του mononews.gr με τα κυριότερα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Ένα ταξίδι είναι πάντοτε δύσκολο. Έξω ο καιρός έχει αγριέψει και όλοι μας κολυμπάμε στα 10 μποφόρ. Κάποιοι θα βουλιάξουν και κάποιοι θα βγουν σε ένα άλλο λιμάνι. Για να δούμε.

Γιώργος Ι. Δημητρομανωλάκης