ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη διαβεβαίωση ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη, όπως προβλέπει η Δημοκρατία και το Σύνταγμά μας στην υπόθεση του Γιώργου Λυγγερίδη έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Μιλώντας στο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ, μετά και τις συλλήψεις που έγιναν για τη δολοφονία του αστυνομικού, ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι ο θρήνος θα πρέπει να μετατραπεί σε πράξη «τόσο για εκείνον που “έφυγε”, όσο και για εκείνους που μένουν πίσω. Οφείλουμε να επανεξετάσουμε όλο το νομικό καθεστώς γύρω από την προστασία των θυμάτων της βίας και της τρομοκρατίας».
«Ο Γιώργος, θα είναι κάθε μέρα μαζί μας, για να μας θυμίζει πόσο πολύτιμη είναι η ανθρώπινη ζωή και πόσο απεχθής, δολοφονική και καταστροφική είναι η βία για κάθε κοινωνία», σημείωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης.
Παράλληλα, έστειλε μήνυμα στους γονείς του Γιώργου Λυγγερίδη, αλλά και στους γονείς κάθε θύματος. «Δεν θα μείνουν μόνοι. Η Ελληνική Αστυνομία, αλλά και όλη η Ελλάδα θα είμαστε δίπλα σας, ούτως ώστε κάθε μέρα να μπορούμε να παλέψουμε, να αγωνιστούμε και να δώσουμε τη μάχη όχι μόνο ως κοινωνία, αλλά και ως Αστυνομία, να καταπολεμήσουμε το έγκλημα», υπογράμμισε.
View this post on Instagram
Διαβάστε επίσης:
Κασσελάκης: Δεν μπορεί να μένουν απομονωμένοι οι νησιώτες
Ζαχαράκη: Προστασία για εκείνους τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη
ΝΔ: Οι 12 υπουργοί που αναλαμβάνουν την ευθύνη περιφερειών ενόψει Ευρωεκλογών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Κυρώσεις στον υπουργό Πετρελαίου του Ιράν και σε πλοία που μεταφέρουν ιρανικό πετρέλαιο
- Ιστορική Συνεργασία του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού και της Αρχιεπισκοπής Αμερικής
- Μπέσεντ (ΗΠΑ): Κοιτάμε την «πραγματική οικονομία» – Δεν ανησυχούμε για τη Wall Street
- Πούτιν για Ουκρανία: Ναι στην κατάπαυση του πυρός, αλλά μόνο αν οδηγήσει σε μακροπρόθεσμη ειρήνη
