ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την σύλληψη των εμπρηστών της Μόριας ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος από την Λέσβο, ταυτοποιήθηκαν οι εμπρηστές του κέντρου και έγιναν συλλήψεις.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσοχοΐδης, πρόκειται για πέντε άτομα, ενώ ένα ακόμα άτομο έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται.
«Οι εμπρηστές της Μόριας κρατούνται. Συνελήφθησαν πέντε νεαρής ηλικίας αλλοδαποί και αναζητείται ο ένας ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί» δήλωσε πριν από λίγο.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης συνεχάρη για την επιτυχία της σύλληψης των εμπρηστών τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. στη Λέσβο και συγκεκριμένα τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ενώ σημείωσε ότι «με τις συλλήψεις καταρρίπτονται τα σχετικά σενάρια ακραίων».
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Απεργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα -Ποιοι συμμετέχουν – Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς
- Πηγές ΕΟΔΑΣΑΑΜ: Γίνονται ενέργειες για περαιτέρω συνεργασίες με ερευνητές και ιδρύματα εγνωσμένου κύρους
- Γ. Στουρνάρας: Στους δήμους η είσπραξη του ΕΝΦΙΑ
- Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και λίγα χιόνια – Πότε υποχωρούν τα έντονα φαινόμενα
