• Πολιτική

    Χωρίζουν Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Ολη η αλήθεια για το «τρίτο πρόσωπο» και το διαζύγιο

    • NewsRoom
    Χωρίζουν Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας

    Η Ολγα Κεφαλογιάννη με τον Μίνωα Μάτσα την ημέρα του γάμου τους


    Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας.

    Αιτία του χωρισμού φαίνεται να είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, «τρίτο πρόσωπο» στη σχέση των δύο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η υπουργός Τουρισμού αποκάλυψε τη σχέση του συζύγου της με το τρίτο πρόσωπο, μία ημέρα πριν το ταξίδι της στην Ιαπωνία.

    Φέρεται μάλιστα να είναι ιδιαιτέρα γραμματέας του Μίνωα Μάτσα, ηλικίας 25 ετών, με την οποία είχαν έρθει κοντά τον τελευταίο καιρό.

    Η κ. Κεφαλογιάννη άνοιξε το κινητό του συζύγου της, επιβεβαίωσε τις υποψίες που είχε, βλέποντας μηνύματα που είχαν σταλεί από το τρίτο πρόσωπο και ρώτησε τον κ. Μάτσα αν όντως ευσταθούν όλα, με τον ίδιο να επιβεβαιώνει τη σχέση του και την υπουργό να αποφασίζει να πάρει διαζύγιο, αναθέτοντας στους δικηγόρους τις διαδικασίες.

    Επειδή το ταξίδι στην Ιαπωνία δεν μπορούσε προφανώς να αναβληθεί η κ. Κεφαλογιάννη ανέθεσε την υπόθεση στους δικηγόρους ενημερώνοντας και τον κ. Μάτσα για την απόφασή της να χωρίσουν με ένα SMS ενώ αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου.

    Την ημέρα της συναυλίας στο Ηρώδειο

    Το διαζύγιο αναμένεται να εκδοθεί άμεσα.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα στις 3 Σεπτεμβρίου στη μεγάλη συναυλία που έδωσε ο Μάτσας στο Ηρώδειο, η κ. Κεφαλογιάννη είχε πάει και είχε αποθεώσει τον σύζυγό της. Προφανώς οι σκιές στη σχέση τους δεν είχαν φανεί τότε.

    Ο γάμος το 2021

    Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, είχε παντρευτεί με τον Μίνωα Μάτσα το 2021 ενώ συγκατοικούσαν για αρκετό καιρό.

    Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις Σπέτσες, με κουμπάρα την ξαδέλφη της Ολγας Κεφαλογιάννη, Χρυσή, κόρη του Γιώργου Βαρδινογιάννη, και της Αγάπης Πολίτη.

    Η Κεφαλογιάννη γνωρίστηκε με τον Μίνω Μάτσα, μέσα από κοινές παρέες, εκείνος, ο οποίος ζούσε μέχρι τότε στην Αμερική.

    Η υπουργός είχε πει τότε:«Είχα παρακολουθήσει μια παράσταση όπου εκείνος είχε γράψει την μουσική. Όταν μας σύστησαν, θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του. Θυμάμαι ότι  με ρώτησε “με τι ασχολούμαι”. Εξεπλάγην προς στιγμή, αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για ένα γνήσιο καλλιτέχνη που δεν έχει μεγάλη σχέση με τα κοινά. Αυτό πάντα κρύβει την δική του ομορφιά. Η ανθρώπινη επαφή που είναι πέρα και πάνω από επαγγελματικές ιδιότητες και ταμπέλες, κρύβει ενδιαφέρον».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    Όλγα Κεφαλογιάννη: Η ανακοίνωση για την κρίση στον γάμο της με τον Μίνω Μάτσα

    Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας: «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου…»

    «Μυστικός» γάμος για την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Μίνωα Μάτσα

    Όλγα Κεφαλογιάννη-Μίνως Μάτσας: Αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο τους στις Σπέτσες



    ΣΧΟΛΙΑ