ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Χάρης Δούκας υπογράμμισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου.
Ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, μιλώντας στο Star, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον γάμο του, ο οποίος όπως τόνισε θα γίνει χάσει ή κερδίσει τις εσωκομματικές εκλογές.
«Με παπά και με κουμπάρο (θα γίνει ο γάμος) μετά την εκλογική διαδικασία. Στη Θήβα απ’ όπου είναι και η νύφη. Με θρησκευτικό γάμο και παραδοσιακό γλέντι για να διασκεδάσουμε και να χαρούμε. Ο γάμος θα γίνει έτσι κι αλλιώς. Κερδίσουμε ή χάσουμε» ανέφερε χαμογελαστός ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισραήλ: Η ανθρωπιστική βοήθεια έχει γίνει η «βασική πηγή εσόδων της Χαμάς»
- Προτάσεις για το Champions League
- Αυτές είναι οι τρεις επενδύσεις στον τουρισμό ύψους €1,22 δισ. που εντάχθηκαν στις στρατηγικές
- Τζέι Ντι Βανς: «Τυχαία χώρα» η Βρετανία που «δεν έχει πολεμήσει εδώ και 30 – 40 χρόνια» – Μόνη λύση για την Ουκρανία το σχέδιο Τραμπ
