Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Χάρης Δούκας: Στασιμότητα ή αλλαγή το δίλημμα –  Ιστορική η κάλπη της Κυριακής

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας

Το δίλημμα «στασιμότητα ή αλλαγή» προέταξε ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής την οποία χαρακτήρισε«ιστορική» και με «εθνικά χαρακτηριστικά».

«Τέτοια ευκαιρία δεν θα έχουμε ξανά» τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος και πρόσθεσε πως είναι πάρα πολύ κρίσιμο για τη χώρα «το ΠΑΣΟΚ να σηκώσει άμεσα ανάστημα».

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του α’ γύρου των εκλογών,  μιλώντας στο MEGA, εκτίμησε πως«μπορέσαμε να δημιουργήσουμε μία συνθήκη, νομίζω, ανατροπής, με πάρα πολύ κόσμο που τελικά ήρθε.

Και το πιστεύω βαθιά, ότι το αίτημα της αλλαγής είναι πάρα πολύ ισχυρό. Είναι πανίσχυρο στο ΠΑΣΟΚ αυτήν τη στιγμή».

Ο κ. Δούκας χαρακτήρισε απαραίτητο να γίνει ένα ντιμπέιτ με τον Νίκο Ανδρουλάκη, ενώ δεσμεύθηκε πως εφόσον εκλεγεί θα αξιοποιηθούν όλα τα στελέχη του κόμματος.

«Το ΠΑΣΟΚ μπορεί ακριβώς να είναι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη που θα είναι η ξεκάθαρη επιλογή για την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου» σημείωσε.

Διαβάστε επίσης:

Φον ντερ Λάιεν: Ζήτησε συνεργασία για την καλύτερη προστασία των εξωτερικών συνόρων της Ε.Ε.

Ασπίς Πρόνοια: Σε πλειστηριασμό 7 ακίνητα από την ασφαλιστική εκκαθάριση

Τράπεζα Κύπρου: Πούλησε το 3% η CarVal – Στα €4,2 ανά μετοχή