ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σειρά συναντήσεων είχε σήμερα ο Χάρης Δούκας, ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων του ως δήμαρχος Αθηναίων, με την έναρξη της νέας χρονιάς. Αρχικά επισκέφτηκε τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια και στη συνέχεια τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.
Αντικείμενο αυτών των συναντήσεων ήταν η συνεργασία για τη θωράκιση της Αθήνας απέναντι στις προκλήσεις της κλιματικής κρίσης και η αποτελεσματική προστασία της πόλης και των πολιτών έναντι των ακραίων καιρικών φαινομένων.
Όπως ανέφερε ο κ. Δούκας, αυτά αποτελούν προτεραιότητα για τον ίδιο και πρόσθεσε: «Συμφωνήσαμε ότι η έμφαση πρέπει να δοθεί κυρίως στην πρόληψη και ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποτελεσματικότερη προετοιμασία της πόλης μας».
Διαβάστε επίσης:
ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Πρωταθλήτρια στη Διαχείριση Απορριμμάτων η Περιφέρεια Πελοποννήσου
Παπουτσάνης: Από 8 Δεκεμβρίου η καταβολή προσωρινού μερίσματος 0,03 ευρώ/μετοχή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ: Ποιοι επίσημοι τρέχουν για χάρη της
- FaCad’oro: Η χρυσή αυτοκρατορία και το όνειρο των 56 εκατ. ευρώ που κατέρρευσε
- Τι ώρα ψώνισαν μετοχές οι τολμηροί, πόσο αγόρασε την ΑΧΙΑ ο Ψάλτης, το τηλεφώνημα Παπασταύρου, οι γκρίνιες για τον Κωνσταντακόπουλο, η επιτυχία της Νίκης και το menu των 7 βουλευτών στο prive του Kiku
- Η σιωπή των αμνών: Σε άνοδο η εκτελεστική εξουσία σε πτώση η δημοκρατία
