• Πολιτική

    Χαρδαλιάς: Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να φανώ αντάξιος της μεγάλης ευθύνης

    • NewsRoom
    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά


    «Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να φανώ αντάξιος αυτής της τόσο μεγάλης ευθύνης», αναφέρει στην πρώτη του ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την Περιφέρεια Αττικής ο Νίκος Χαρδαλιάς, ευχαριστώντας παράλληλα τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

    Ειδικότερα στην ανάρτησή του ο κ. Χαρδαλιάς αναφέρει:

    Ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρωθυπουργό για την στήριξή του σε αυτόν τον αγώνα. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να φανώ αντάξιος αυτής της τόσο μεγάλης ευθύνης. Για τον τόπο μας, για την Αττική μας.

    Νωρίτερα, με ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε εμφανιστεί αισιόδοξος για τη νίκη του κ. Χαρδαλιά, καθώς όπως ανέφερε «θα τα καταφέρει γιατί είναι μαχητής».

    Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Χαρδαλιάς είχαν σήμερα συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, κατά την οποία συζητήθηκαν  «οι προτεραιότητες και το όραμα» για την περιφέρεια Αττικής.

    Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε:

    «Με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής @nhardalias συζητήσαμε για τις προτεραιότητες και το όραμά του για την Αττική. Θέλω να του ευχηθώ καλή δύναμη και να γνωρίζει ότι θα είμαστε δίπλα του. Ο Νίκος είναι μαχητής της παράταξης και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει».

    Υπενθυμίζεται ότι στη διάρκεια της συνάντησής τους, που κράτησε περίπου 3 ώρες, ο κ. Χαρδαλιάς ανέπτυξε στον πρωθυπουργό τις βασικές προτεραιότητες της υποψηφιότητάς του.

    Πλέον, αναμένεται να ανακοινωθεί το όνομα της παράταξης, καθώς και η σύνθεση του ψηφοδελτίου για τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.

    Διαβάστε επίσης

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά

    Διπλωματικές πηγές: Παραβιάζεται το δικαίωμα της δίκαιης δίκης και το τεκμήριο της αθωότητας του Φρέντι Μπελέρη

    Τσακαλώτος: Νέα ηγεσία που θα λειτουργεί συλλογικά, σχέδιο που θα καταλαβαίνει ο κόσμος και θα το νιώθει κτήμα του



    ΣΧΟΛΙΑ