Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Χαρδαλιάς: Η Εθνική Άμυνα και οι Ένοπλες Δυνάμεις θα παραμείνουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Πολιτείας

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς

Η Εθνική ‘Αμυνα και οι Ένοπλες Δυνάμεις θα παραμείνουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Πολιτείας. Αυτό τονίζει, μεταξύ άλλων, σε άρθρο του στο περιοδικό “Energizing Greece” με τίτλο “Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ως σύγχρονη δύναμη ειρήνης και αποτροπής” ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Χαρδαλιάς.

“Η περίοδος 2019-2022 ήταν χωρίς αμφιβολία μια από τις πλέον θυελλώδεις της μεταψυχροπολεμικής εποχής, ιδιαίτερα για την άκρως ευαίσθητη περιοχή των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου” επισημαίνει.

Απέναντι σε μια “σύνθετη και από κάθε άποψη επικίνδυνη κατάσταση για τη διεθνή ειρήνη και ασφάλεια, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε στο υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας ένα φιλόδοξο στόχο: την οικοδόμηση των ισχυρότερων Ενόπλων Δυνάμεων στην Ιστορία του σύγχρονου ελληνικού κράτους” υπογραμμίζει.

“Στην τετραετία που προηγήθηκε, πετύχαμε πολλά. Εγκαινιάστηκαν και υλοποιούνται εμβληματικά εξοπλιστικά προγράμματα, όπως η προμήθεια είκοσι τεσσάρων υπερσύγχρονων αεροσκαφών Rafale και τριών φρεγατών Belharra, καθώς και η αναβάθμιση των αεροσκαφών F-16 στην κορυφαία έκδοση Viper” αναφέρει.

Διαβάστε επίσης

Ν. Δένδιας: «Η ΝΔ έχει σαφή και πειστική πρόταση»