• Πολιτική

    Μπούγας: Με την κυριαρχία της ΝΔ στις Ευρωεκλογές η κυβέρνηση θα συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο της

    Ιωάννης Μπούγας

    Ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Ιωάννης Μπούγας


    Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης και Βουλευτή Φωκίδας, Ιωάννη Μπούγα, τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Μπαγινέτα, τον Βουλευτή Γρεβενών, Θανάση Σταυρόπουλο και τον Πρόεδρο ΔΕΕΠ Γρεβενών ΝΔ, Λεωνίδα Τεντόγλου επισκέφτηκε χθες τα Γρεβενά, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

    Ειδικότερα, το πρωί της Τρίτης επισκέφθηκαν την Περιφέρεια και το Δήμο Γρεβενών, ενώ στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις στο Δικαστικό Μέγαρο και στον Δικηγορικό Σύλλογο Γρεβενών, όπου ο υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Μπούγας συνομίλησε με Δικαστές, Δικαστικούς υπαλλήλους και Δικηγόρους για θέματα σχετικά με την απονομή της Δικαιοσύνης.

    Ο κ. Μπούγας, στις συζητήσεις με τους πολίτες, καθώς και στις δηλώσεις του στα τοπικά μέσα, ανέδειξε τη σπουδαιότητα των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου για τα επόμενα 5 έτη αλλά και τη θέση της Ελλάδας στο Ευρωκοινοβούλιο προκειμένου να διαμορφώσει και να ασκήσει από κοινού την νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική, την Κοινή Αμυντική Πολιτική αλλά και να συνεχίσει την εξασφάλιση πόρων από το Ταμείο Ανάκαμψης.

    Ο κ. Μπούγας, χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «με την κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, η Κυβέρνηση θα συνεχίσει απρόσκοπτα για τα επόμενα 3 έτη το έργο της υλοποιώντας όλες τις προγραμματικές δεσμεύσεις της που είχε υποσχεθεί στον ελληνικό λαό».

    Στη συνέχεια, μετέβησαν στη Δεσκάτη, όπου επισκέφθηκαν τη Δημοτική Αρχή, το Κέντρο Υγείας ενώ πραγματοποίησαν βόλτα στο κέντρο της πόλης, όπου συνομίλησαν με πολίτες.

    Διαβάστε επίσης:

    Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση: Μήνυμα υπέρ της Παλαιστίνης στα λαμπερά εγκαίνια του Πύργου Πειραιά

    Δ. Μελισσανίδης: Συμφωνία με τον όμιλο SIRC για τη βιωσιμότητα και τη διαχείριση του Θαλάσσιου περιβάλλοντος

    Στουρνάρας: Πηγή αστάθειας και ευπάθειας για το χρηματοπιστωτικό σύστημα οι κίνδυνοι που σχετίζονται με την κλιματική αλλαγή



    ΣΧΟΛΙΑ