Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Μπελέρης – Βέμπερ: Το κράτος δικαίου έχει υποχωρήσει στην Αλβανία

Η υποχώρηση του κράτους Δικαίου στην Αλβανία και η ανάγκη για τη διεξαγωγή δημοκρατικών και ελεύθερων εκλογών στη Χειμάρα, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης Μπελέρη με τον Πρόεδρο του ΕΛΚ, Μάνφρεντ Βέμπερ, όπως ανακοίνωσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Στην ανάρτησή του ο κ. Μπελέρης αναφέρει ότι  κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Μάνφρεντ Βέμπερ είχε την ευκαιρία να τον ευχαριστήσει για τη βοήθεια και τη στήριξη του ίδιου και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος όλο το προηγούμενο διάστημα.

«Η ευρωπαϊκή μας οικογένεια, στάθηκε στο πλευρό μου όλους αυτούς τους μήνες, με σειρά ψηφισμάτων, τόσο σε επίπεδο κόμματος, όσο και σε επίπεδο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», παρατηρεί ο κ.  Μπελέρης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναφέρθηκε στην υποχώρηση του κράτους Δικαίου στην Αλβανία, αλλά και στην ανάγκη διασφάλισης ελεύθερων και δημοκρατικών εκλογών στις 4 Αυγούστου στην Χιμάρα» σημειώνει στην ανάρτησή του ο ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης:

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: «Κληρώνει» σήμερα για την επανεκλογή της στην Προεδρία της Κομισιόν

Εθνική Τράπεζα: Ολοκληρωμένη στήριξη του Τουρισμού με χρηματοδότηση έργων €4 δισ.

Νέα εφαρμογή από το Gov.gr για την ασφάλιση οχημάτων – Όλη η διαδικασία, τι ακολουθεί